2777
2789
عنوان

طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه رو بگین

6167 بازدید | 9 پست

ممنون

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ شیر من همش انگار بریده میشه، شیرم میجوشونم میریزم توش بازم بریده میشه، هم دما محیط، میریزم بازم ...

چیز ترش نریختی توش؟ربطی به جوش نداره چیزای ترش شیرو میبره 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

بلد نیستم ولی برنامه های پاپیون و کوپد خیلیی خوبن 

با آدماشم میتونی تعامل کنی 

خیلی میتونه کمکت کنه دانلود کن داشته باش

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

من اولین بارم بود درست میکردم ولی خوشمزه شد

جو رو یا پرک یا پوست کنده فرقی نمیکنه ولی پوست کنده باید خیس بخوره

اول جو رو با اب میزاری بپزه یدونه پیاز رنده شده بهش اضافه میکنی همزمان مرغ رو میزاری اب پز بشه(من فقط از اب مرغ استفاده کردم)بعد هویج رو رنده درشت کردم و دوبار شستم تا ب سوپ رنگ نده و ابکش کردم وقتی جو یک مقدار پخت هویج رو اضافه کردم نخود فرنگی ذرت هم اگه میخوای تو همین مرحله بریز 

وقتی اب جو کشیده شد اب مرغ رو اضافه میکنی بعد قارچ رو با کره خیلی کم ابلیمو تفت دادم و شیر رو بهش اضافه کردم شیر ک قشنگ داغ شد ب جو اضافه کردم

خیلی کم جعفری خرد شده ریختم بهتره وقتی لعاب دار شد برداری سفت نشه اگه دوس داشتی خامه بزنی یکم از سوپتو بردار وقتی داغه بعد یک قاشق یا دو تا خامه اضافه کنو هم بزن و به سوپ اضافه کن.ادویه هم فقط نمک و فلفل سیاه زدم


سوپ شیرای من رو خیلی تعریف میکنن
من اول جو رو میزارم رو گاز تا بپزه دوساعت ،کنارش مرغ رو همراه پیاز میزارم تو قابلمه تا بپزه.  هویج رو نگینی خورد میکنم  .مرغ پخته شده رو ریش ریش میکنم همراه با ابش میریزم داخل جو بعدم هویج رو میریزم . تو ماهیتابه پیاز رو نگینی خورد میکنم تا سرخ شه. قارچ رو هم تفت میدم تا قشنگ سرخ شه و بپزه همراه پیاز داغ و فلفل سیاه میریزم داخل جو ی نیم ساعت. بعدم سبزی جعفری خورد شده رو میریزم با نخود فرنگی و ذرت البته دل بخواهیه  اخرم شیر رو اضافه میکنم میزارم یکم قل زد خامه صبحانه میزنم  اخرم نمکشو چک میکنم نمک میزنم.  عالیه عالی میشه

[QUOTE=266049156]نه، جو و گوشت یکم سبزی، و هویج و پیاز داغ[/QUOاول جو رو با هویج واگه قارچ داشتم قارچ و سیب زمینی میذارم با اب خیلی کم و با شعله کم کامل بپزه آبش که تقریبا کشیده شد کره میزنم عصاره مرغ میزنم دوتا  . تو ی ظرف دو قاشق خامه با شیر مخلوط میکنم میریزم داخل قابلمه . خامه نداشتم اصلا نمیزنم 🥴بعد شیرو میریزم . اجازه میدم قشنگ جا بیافته البته نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنم . حالا ک دیدم جا افتاد جعفری خرد شده یکم اضافه میکنم . خاموش میکنم . موقع سرو سعی میکنم لیمو تازه بذارم کنارش نبود آبلیمو میزنم و قشنگ هم میزنم تا شیر نبره .بعد با جعفری تزیین میکنم . خیلی هم بچه هام دوس دارن 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز