من اولین بارم بود درست میکردم ولی خوشمزه شد
جو رو یا پرک یا پوست کنده فرقی نمیکنه ولی پوست کنده باید خیس بخوره
اول جو رو با اب میزاری بپزه یدونه پیاز رنده شده بهش اضافه میکنی همزمان مرغ رو میزاری اب پز بشه(من فقط از اب مرغ استفاده کردم)بعد هویج رو رنده درشت کردم و دوبار شستم تا ب سوپ رنگ نده و ابکش کردم وقتی جو یک مقدار پخت هویج رو اضافه کردم نخود فرنگی ذرت هم اگه میخوای تو همین مرحله بریز
وقتی اب جو کشیده شد اب مرغ رو اضافه میکنی بعد قارچ رو با کره خیلی کم ابلیمو تفت دادم و شیر رو بهش اضافه کردم شیر ک قشنگ داغ شد ب جو اضافه کردم
خیلی کم جعفری خرد شده ریختم بهتره وقتی لعاب دار شد برداری سفت نشه اگه دوس داشتی خامه بزنی یکم از سوپتو بردار وقتی داغه بعد یک قاشق یا دو تا خامه اضافه کنو هم بزن و به سوپ اضافه کن.ادویه هم فقط نمک و فلفل سیاه زدم