2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل🤫🔞⛔

2290 بازدید | 49 پست

دوستان خاهش میکنم تایپیک رو نترکونین برام گزارش نزنین خیلی ذهنم درگیر بود کسیم ندارم ازش بپرسم خحالت میکشم وگرنه تایپیک نمیزدم خاهرانه راهنماییم کنید🥺

خیلی خیلی عذر میخام من عقدم با همسرم راب... داشتم به دو ثانیه نکشید ارض.... شد مدت زیادی از قبلی نگذشته بود بعد در طول این مدت بیمارستان بستری بوده قبلن سابقه دو هفته دوری داشتیم ولی سابقه نداشته این مدلی بشه زیره ده دقیقه میگم نکنه خودارض.... میکرده شما میتونید کمکی بهم کنید؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کاری میکرد که اتفاقا نباید ب این زودی... میشد

شاید بخاطر استرسه و شرایط جسمیش

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

نه کمکی از دستمون برنمیاد

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نظر شما چیه استاد @sefid_barfim  

دل بکن از اونور😂😂

اسی ببخش،نمیدونم

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         

بیمارستان براش مرفین یا داروهای مسکن اگه زیاد استفاده کرده باشم باعث زود انزالی میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن