2777
2789

البته اگ ی عده نمیان بگن مک تلویزیون نگاه میکنی؟

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داره تکرارهای قسمتهای اول رو میده عزیزم

اره گلم دارم نگاه میکنم

فقط نمیدونم اینا کین ک دنبال ی نامه ان و این نامه چ نانه ایه؟ ممنون میشم توضیح بدی

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

بابای این دختره گلنار ،  خان بود  بعد پسر عمو مظفرالدین شاه اومد گفت بدینش من بگیرمش اینام ندادن 

از قبل هم بینشون کینه قدیمی بوده این جریانا هم پیش اومد بد تر شد ننه باباشو زندونی کرد خود گلنارم الفرار 

گلنار قبلا عاشق یه پسره بود همین پر مو زشته 

که الان فک میکنه کشتنش 

همین

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای

گلنار عاشق مبرشکار پدرش اونو میخواد بده به اصف .اصف هم یهو حمله میکنه به خونه پدر گلنار و خونه رو دست میگیره این وسط گلنارو میرشکار گم میشن

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
بابای این دختره گلنار ،  خان بود  بعد پسر عمو مظفرالدین شاه اومد گفت بدینش من بگیرمش اینام ...

ممنون ک وقت گذاشتی

از اول ندیدم ولی کلیاتش راجع به گلناره که اشراف زاده س فردی به نام اسماعیلو دوست داره ولی اجازه نمیدن باهاش ازدواج کنه چون اون مقامش پایین تره 

الان یکی از حاکم های شهر های دیگه اومده روستایی که پدر گلنار حاکم هست رو گرفته و میخواد با گلنار ازدواج کنه ولی گلنار فرار می کنه از این روستا به اون روستا فعلا دستشون بهش نرسیده ولی پدرومادر گلنار رو بازداشت کردن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اره گلم دارم نگاه میکنم فقط نمیدونم اینا کین ک دنبال ی نامه ان و این نامه چ نانه ایه؟ ممنون میشم تو ...

نامه ی خیلی مهمیه مال طاووسه پیش تقی خانه اینم جوگیر شده نمیده

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
گلنار عاشق مبرشکار پدرش اونو میخواد بده به اصف .اصف هم یهو حمله میکنه به خونه پدر گلنار و خونه رو دس ...

ممنون عزیزم

اره گلم دارم نگاه میکنم فقط نمیدونم اینا کین ک دنبال ی نامه ان و این نامه چ نانه ایه؟ ممنون میشم تو ...

اینها آصف خان و عمه اش ملوک السطان قاجار هستن، یه نامه که دست تقی خانه و اینها دنبال اون نامه ان و منتظرن گلنار دختر تقی خانو گیر بیارن تا تقی خان اعتراف کنو جای نامه رو به آصف خان و ملوک السطان بگه

از اول ندیدم ولی کلیاتش راجع به گلناره که اشراف زاده س فردی به نام اسماعیلو دوست داره ولی اجازه نمید ...

قضیه این نامه چیه ک دنبالشن

قضیه این نامه چیه ک دنبالشن

ندیدم چند روزه نمی دونم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اینها آصف خان و عمه اش ملوک السطان قاجار هستن، یه نامه که دست تقی خانه و اینها دنبال اون نامه ان و م ...

مرسی 😘