2777
2789
عنوان

این دختره چرا اینجوریه بیاین

114 بازدید | 6 پست

من سر کلاس،  برناممم یه مشکل براش پیش اومد یه قسمتیشو باید از استاد میپرسیدم که مشکلم رفع شه بتونم بقیشو انجام بدم

ولی جلسه قبل ازش باز سوال کردم این بار خجالت کشیدم کلا طبق فیلم آموزش که گذاشته بود دیدم اونو و یادش گرفتم فقط نتونستم برا همون مشکل سیستم انجام بدم

امروز که کلاس بود اول من رفتم استاده اونجا بود و بهم گفت انجام ندادی منم گفتم همچین مشکلی پیش اومد استاد گفت میپرسیدی گفتم راستش خجالت کشیدم مزاحم شم گفت اشکال نداره بپرس مشکلی داری گفتم باشه بعد توضیحم چون دادم مشخص بود فیلمو دیدم و راست میگم اونم خیلی برام ارزش قائل شد استاد خوبیه.

بعد یه خانم دیگه تو اون کلاسه آخرش استاد باز تاکید کرد تمرین قبلیو انجام بدم منم گفتم آره استاد امروز که رفع شد مشکل دیگه انجام میدم وسط توضیحاتم دیدم اون زنه داشت غش غش میخندید به حرفام بند نمیومد خندش!😐 جوری که استاد خندید گفت از این خنده ها معلومه که… یه کاری کرد استادم نظرش درموردم منفی شه 

عقب مونده اسکل اصلا نذاشت حرف بزنم هی میخندید

منم گفتم نمیدونم استاد معنی خندشونو  حتما  خوش خندن

تا قبل این که اون اینجوری کنه استاد کلی برام ارزش قائل شد و متوجه حرفام شد

این چون خودش سطحش پایینه اصلا تو باورش نمیگنجه من چجوریم چندبار دیگم ازش دیدم از استاد سوال کنم میزنه تو سوالام میخواد اونم بپرسه و دوباره میخنده به حرفام تا استاد و بقیم بخندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضه؟

نمیدونم اه

بعد خیلی زود ازدواج کرده بچش بزرگه شوهرشم یه شغلی داره که اینجا نمیتونم بگم انگار خیلی عقده داره زور میزنه تیپ بزنه کلی ژل زده تو صورتش مث بادکنک شده

یه عکس عجیب خیلی ف ی ل تر شدم از خودش گذاشته بود

اوندفعم گیر داد تو چیکار میکنی چیکار میکنی منم بهش نگفتم کارامو اگه میگفتم که برگاش میریخت بعد به روشم نمیاره من چیز مثبتی از خودم بگم عادی جلوه میده

مطمئن باش یچیزی در تو دیده که احساس ضعف میکنه با این کارش میخواد بهت حس حقارت بده و خوردت کنه بخودت ...

باشه عزیزم

بعد لپتاپشم اسمش معلوم نیس چیه اسمشو نمیدونه امروز پرسیدم گفت نمیدونم گفت تو چقدر خریدیش اخه مال من عادی نیس گفت من چندسال پیش ۶۰،۷۰ تومن دادم به این😏 منکه نپرسیدم چقدر داده تازه اگه راست کفته باشه

همونه عقده ایه و حسود کم محلش کن خودش خوب میشه

تو اگه بودی ایندفعه خواست بخنده که ضایعت کنه چی میگی؟

ببین اصلا نمیدونه من کی و چیم تو باورش نمیگنجه . من خاکی ام که بخودش اجازه داده اینکارو کنه