من سر کلاس، برناممم یه مشکل براش پیش اومد یه قسمتیشو باید از استاد میپرسیدم که مشکلم رفع شه بتونم بقیشو انجام بدم
ولی جلسه قبل ازش باز سوال کردم این بار خجالت کشیدم کلا طبق فیلم آموزش که گذاشته بود دیدم اونو و یادش گرفتم فقط نتونستم برا همون مشکل سیستم انجام بدم
امروز که کلاس بود اول من رفتم استاده اونجا بود و بهم گفت انجام ندادی منم گفتم همچین مشکلی پیش اومد استاد گفت میپرسیدی گفتم راستش خجالت کشیدم مزاحم شم گفت اشکال نداره بپرس مشکلی داری گفتم باشه بعد توضیحم چون دادم مشخص بود فیلمو دیدم و راست میگم اونم خیلی برام ارزش قائل شد استاد خوبیه.
بعد یه خانم دیگه تو اون کلاسه آخرش استاد باز تاکید کرد تمرین قبلیو انجام بدم منم گفتم آره استاد امروز که رفع شد مشکل دیگه انجام میدم وسط توضیحاتم دیدم اون زنه داشت غش غش میخندید به حرفام بند نمیومد خندش!😐 جوری که استاد خندید گفت از این خنده ها معلومه که… یه کاری کرد استادم نظرش درموردم منفی شه
عقب مونده اسکل اصلا نذاشت حرف بزنم هی میخندید
منم گفتم نمیدونم استاد معنی خندشونو حتما خوش خندن
تا قبل این که اون اینجوری کنه استاد کلی برام ارزش قائل شد و متوجه حرفام شد
این چون خودش سطحش پایینه اصلا تو باورش نمیگنجه من چجوریم چندبار دیگم ازش دیدم از استاد سوال کنم میزنه تو سوالام میخواد اونم بپرسه و دوباره میخنده به حرفام تا استاد و بقیم بخندن