2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قرصی هست اسمش یادم رفته ،دکنر میده برای بقایا. دو سه روزه دفع میشه...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌طناب و از پله ز ...

باعث افتادگي رحم نميشه؟ اخه ديروز سقط كردم تو بيمارستان 

عروسک پشت پرده از عطاری بگیر بجوشون بخور فقط میگن خیلی تلخه تحمل کن ی بنده خدا دوقلو 3 ماهه داشت بعدش که دفع کرد رفت سونو دکتر گفته بود رحمت تمیزه تمیزه چیکار کردی 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
تازه رفتم تو ٣٠  نه ندارم😭

گیرت میاد،این‌قدر غصه نخور....جوونی فرصت داری حالا حالا ها.

ما تو فامیلامون خیلیا بودن حتی چند تا سقط داشتن،الآن ماشالا بچه هاشون بزرگ شدن و سالم...قوی باش💪