2777
2789
عنوان

پفیلا چاق میکنه ؟

2740 بازدید | 15 پست

یه جا میزارن تو رژیم یه جا کالریش زیاده بخورم یا نه ؟

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

بعله پفیلا خیلی چاق کنندست 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری زیادی نداره که

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

با روغن و نمک بله رژیمیش بدون روغن و نمکه

خودم درست میکنم روغن نمیزنم ولی اصلا هم نمک به خودش نمیگیره چی کارش کنم ؟

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 
نسبت به خوراکی های دیگه نباید کالری بالایی داشته باشه، من خودم درست میکنم بدون روغن و نمک کم که کالر ...

چی کار میکنی نمک رو به خودش بگیره ؟ من هر چی نمک میزنم بازم بی نمکه

چطور بدون روغن درست میکنی

همونجوری عادی میریزم تو قابلمه درو میزارم شعله رو زیاد میکنم 

چی کار میکنی نمک رو به خودش بگیره ؟ من هر چی نمک میزنم بازم بی نمکه

خب روغن نداشته باشه معمولا نمک به خودش نمیگیره، ولی اصلش اینه که روغن یا کره رو که ریختن تو تابه بعد نمک رو بهش اضافه میکنن کمی هم میزنن که نمک کمی با روغن حل بشه بعد ذرت رو اضافه میکنن و ادامه ی کار، من برا بچه ها اینطوری درست میکنم میگن نمکش خوبه

خب روغن نداشته باشه معمولا نمک به خودش نمیگیره، ولی اصلش اینه که روغن یا کره رو که ریختن تو تابه بعد ...

به نظرت به جای رغن یه کم آب نمک درست کنم ذرت ها رو توش بریزم پف میکنن ؟ 

به نظرت به جای رغن یه کم آب نمک درست کنم ذرت ها رو توش بریزم پف میکنن ؟ 

نمیدونم، شاید آب کم باشه بشه، حالا میخوای یه مقدار کم امتحان کن ببین چطوری میشه، من کلا بدون نمک هم باشه باهاش مشکلی ندارم، خیلی برام دغدغه نبوده😁