2777
2789
عنوان

میشه بیایید بغض داره خفه ام میکنیه

185 بازدید | 11 پست

عصریی شام درست کردیم خونه مامان بزرگم روضه بود اومد یکم توهم بود بااینکه خودش صبح چقدر اصرار که بیایید اینجاشام خوردیم یهو گفت من بشقاب جهازمو شماردم 

یدونه کم بود و من راضی نیستم و.... 

بعد ما خونه مامان بزرگم زیاد میریم خرید دکتر همه کارشون با من مامانمه احترام اما اونجوری نمی‌ذارن 

بعد مامانم بغض کرد ناراحت شد 

مامان بزرگم اینجوری گفت خیلی ناراحت شد 

ساعت ۹شب تاریک سرد تاکسی رد نمیشد با بدبختی ماشین سوار شدیم اومدیم خونمون 

مامانم به داییم گفت که ماشین داریی منو برسونی مارو پیچوند اما ماشینش دم در بود 

داییم گفت اسنپ بگیرم مامان بزرگم به داییم اینجوری کرداااا ولش کن خودشون میگیرن 

الکی می‌گفت نمی‌ذارم برید نرو ولی ما در اومدیم بیرون 

مامان من هیچوقت این موقع شب نمی‌رفت بیرون 

کل راه گریه کرد مامانم روحیه اش حساس بابام نیست سریع بهش بد میاد منم بغض داره خفه می‌کنه 

خاک تو سر من خر ماشین دارم گواهینامه دارم چون میترسم رانندگی کنم مامانم نمیتونم ببرم بیرون دیگه خونه مامان بزرگم نره یا بره سربزنه بیاد   

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرید خونه ی حاج خانم ، یا سرسنگین بشید باهاش 

همین کارو میکنم ولی حرفش خیلی زشتههه 

چندبار این کارو کردهههه آخرم فا فهمیده اشتباه از خودش بوده 

داده به کسی و....

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

مادربزرگ منم همینهههه مادربزرگم مادربزرگای قدیممممم بخدا مامانم هرروز غصه میخوره بخاطرارفتارای مادرب ...

خر حمالیش واسه منو مامانمهههه 

آخرم این حرفارو باید بشنویم  

خب نرید ادماسنشون میره بالا بچه میشن شماهم رو اعتمادبنفست کار کن بتونی رانندگی کنی ک بغض خفت نکنه عز ...

بدبختی یدونه دوتا ندارم  بی عرضه امممم 

اگه من سر مامانمو گرم کنم بیرون ببرم نمیره خونه مادرش این حرفارو بشنوه

خر حمالیش واسه منو مامانمهههه  آخرم این حرفارو باید بشنویم  

مامبزرگم بین دخترا ونوه هاش خیلی فرق میزاره باوجود این که مامانم بیشترازهمه بهش میرسه بهش میده بازم بقیه دخترا ونوه هاشو تحویل میگیره....کاش  بابابزرگم زنده بود  

مامبزرگم بین دخترا ونوه هاش خیلی فرق میزاره باوجود این که مامانم بیشترازهمه بهش میرسه بهش میده بازم ...

مامان بزرگ منم همینه 

مادرشوهر منم سنش بالاس رو ظرفا حساسه همیشه میشموره از عروسا و دخترا میپرسه قاشق یا استکان من دست شما ...

بابا زشته آخه میگه بشقاب قدیمی بود باید میذاشتم کمدد درو قفل میکردم 

گوشی خونشون می‌ذاریم شارژ صداش در میادددد 

تلویزیون روشن نکنیددد 

برق یدونه بیشتر حق نداری روشن کنی 

بخاری شمع می‌کنه یخ میزنی 

آخههههه مگه ما دزدیم ما خودمون خونه زندگی همه چی داریممم