2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامدش خوبه اگه کارت خوب باشه ولی چون خیلی سخته کمرت نابود میشه و اینکه کاشت با هر موادو هر تکنیکی کار کنی بهرحال باعث ریزش حدافل نصف مژه ها میشه که اصلا پیشنهادش نمیکنم 

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
همه وسایل هاشووو خرید ولی جوری ک میخوام انگار انجام نمیدم  برای همین ولش کردم🫤✋ رفتم ت کار ک ...

ميشه بگيد چرا هر كي كراتينه ميكنه ريزش موي شديد ميگيره؟؟ ديدم طرف بهترين جا كراتينه كرده ولي بازم ريزش مياره

خیلی سخته 

ظرافت زیادی میخواد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ميشه بگيد چرا هر كي كراتينه ميكنه ريزش موي شديد ميگيره؟؟ ديدم طرف بهترين جا كراتينه كرده ولي بازم ري ...

عزیزم شاید موادش خوب نبودن ولی ارایشگرم (خواهرشوهرم)تا حالا شیش نفر زده الان مال ی نفر هفت ماه میشه آنقدر راضی باز فردا وقت گرفته ترمیم کنه 

عزیزم آول خوب تحقیق کن بعد برو 

همین الانم دارم مال این دوستمونو انجام میدیم

بلع خداروشکر من تازه شروع کردم 

اینکه میگن مواد کراتین گرونه همش منو فراری میده.پس شما از درامدش راضی ای نسبت به هزینه موادش؟

و اینکه میگن سیار کار کنی کراتین رو خیلی بهتره تا ثابت باشی جایی درسته موافقی؟

عزیزم شاید موادش خوب نبودن ولی ارایشگرم (خواهرشوهرم)تا حالا شیش نفر زده الان مال ی نفر هفت ماه ...

نه من ميخوام موهامو فر كنم، شنيدم حتي فر هم ريزش مياره 

موهاي اين خانم خيلي خوشگلن