2777
2789
عنوان

گوشیمو داشت میزد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 25 پست

گوشی نامزد منم تو مغازه گذاشته بود رو میز داشته به مسری مبل و فرش و نشون میداده اومده بود دیده بود نیست دوربینا رو چک کرده بود دیده بود ماسک وکلاه داره دیگه وقت شکایت واینا هم نداشت بیخیال شد سیم کارتو سوزوند☹️

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
دقیقا تو اون قسمت من دوبار گوشیمو داشتن می‌زدند  ی بار تو مختاری ی بار تو شوش ی بارش که زد تو ص ...

وای اره :) خیلی وحشتناکه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد مواظب باش گوشی اصلا بیرون در نیار یه کلیپ دیدم گوشی مرده میخاستن بدزدن مرده مقاوت کرد نصف ...

اره دقیقا مرده به بابام گفت اینا قمه دارن نرو دنبالشون 

اره دقیقا مرده به بابام گفت اینا قمه دارن نرو دنبالشون 

دقیقا خطرناکه

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
ایفون اره ولی  چجور انقدر زود فهمید

رو هوا آیفون رو میزنن،شکسته اش رو سی میلیون میخرن ازشون،اونروز تو یه کلیپ می‌گفت جون آیفون دارها درخطره

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
رو هوا آیفون رو میزنن،شکسته اش رو سی میلیون میخرن ازشون،اونروز تو یه کلیپ می‌گفت جون آیفون دارها درخ ...

😭😭😭 خدا حواسش بهم بود