2789
عنوان

موم، وکس، اپیلاسیون

972 بازدید | 22 پست

سلام

من تحمل دردم بسیار پایینه

بند صورت تو آرایشگاه نمیتونم تحمل کنم خودم تو خونه بندانداز دارم یا گاهی با شمع سکه‌ای برمیدارم یا هم ژیلت

موهای پا رو پودر موبر

و دست ژیلت

میخام وکس (که بدون پارچه هست) یا موم (با پارچه) رو تست کنم برای دست یا پا بلکه کمتر بشه موی زائد 

کدوم رو پیشنهاد میدین؟ دستگاه وکس گرم کن ندارم چه مارکی خوبه بخرم؟

لیزر هم نمیخام برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موم عربی بگیر خیلی خوبه.پارچه هم نمیخاد

متم میخواستم بخرم 

شما استفاده کردین؟خوبه 

برا صورت هم میشه استفاده کرد؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
من به اسم عربی گرفتم ولی مثه توفیلما نیست میچسبه به دست

من گرفتم خیلی خوب بوددد.باید زود برداری نچسبه یا اگه چسبید یه تیکه دیگه برداری بزاری رو همون ک چسبیده سریع برداری در میان با هم

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
متم میخواستم بخرم  شما استفاده کردین؟خوبه  برا صورت هم میشه استفاده کرد؟

صورت فک نکنم بشه نمیدونم.ولی باید بلد باشی ازش استفاده کنی.مث اسلایمه یه تیکشو برمیداری دیگه نباید بزاری بموونه باید زود برداریش ک نچسبه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌