2777
2789

#آداب_تربیت_

🌺 خداوند متعال واقعا محبت ویژه ای به مادران باردار داره و سایه رحمت خودش رو بر سر این مادران قرار میده.

🌷 مثلا در روایت زیبایی پیامبر مهربانمون میفرماید:

✅ وقتی خانمی باردار میشود مانند کسی است که روزها روزه بگیرد و شب ها در عبادت خدا شب زنده داری کند و با جان و مال خود در راه خدا جهاد کند....

🔸 هنگامی که وضع حمل کند پاداشی به او داده میشود که قابل حساب نیست و زمانی که مادر به کودکش شیر میدهد به ازای هر بار مکیدن کودک، معادل آزاد کردن بنده از فرزندان حضرت اسماعیل علیه السلام اجر میبرد

🌷 و وقتی از شیر دادن فارغ میشود فرشته ای بر پهلوی مادر میزند و میگود عملت را از اول شروع کن که تمام گناهان گذشته ات بخشیده شد....

امالی شیخ طوسی، ج 1، ص 618

🌷 و در سایر روایات میفرماید اگه مادری در دوران شیردهی از دنیا بره شهید محسوب میشه... یا میفرماید زنی که به فرزند خودش شیر میده مثل رزمنده ای هست که در راه خدا داره جهاد میکنه.

✅ ثواب هایی که به مادران داده میشه واقعا فوق العاده هست. اگه مردی بخواد به این ثواب ها برسه باید هزاران سال عبادت کنه!

خدا واقعا مادران رو در دنیا و آخرت خیلی تحویل میگیره 😊

بعد فکر کنید که یه مادر وقتش رو برای هزارتا کار غیر ضروری دیگه بذاره ولی برای فرزندآوری نذاره!

چقدر ضرر کرده؟

خیییییلیی......

🌷@IslamlifeStyles

#آداب_تربیت_فرزند

❇️ جنین یک موجود زنده و آگاه هست. حتی میشه گفت گوش جنین شنواتر از ماهاست. چون معمولا ماها خودمون رو به گناهان مختلف آلوده میکنیم و چشم و گوش ما تا حدی بسته میشه.

❤️💕 ولی فرزندی که در بدن مادر هست با عالم غیب در ارتباطه و هر نوع حرکت و صحبت و رفتار پدر و مادر تاثیر مستقیمی روی بچه داره.

ما اصلا نباید فکر کنیم که اون بچه چیزی متوجه نمیشه!

🌷 اگه پدر و مادری میخوان فرزند صالحی داشته باشند باید خودشون رو مقید کنند که بسیاری از گناهان رو ترک کنند.

⭕️ نمیشه که پدر و مادر صبح تا شب با هم دعوا کنند و سر هم داد بزنند بعد انتظار داشته باشن یه بچه بسیار فهمیده و صبور و دانا داشته باشند!

🔺 وقتی مادری نسبت به اقوام همسرش بدگویی میکنه این اثر منفی روی بچه داره. وقتی پدری اهل نگاه به نامحرم باشه حتما در آینده فرزندش اثر بدی خواهد گذاشت.

💢 مادری که اهل رعایت حیا و ادب اجتماعی مثل حجاب نباشه پس فردا بچه بی ادبی خواهد داشت که وبال گردنش میشه و اون مادر رو بیچاره خواهد کرد.

🌷@IslamlifeStyles

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبلیغ فرزند آوریه؟؟؟

خانوم ها الان اونقدر فهمیده شدن که گول نمیخورن با این حرفا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

با عشق بچه خواستم خدا هم سورپرایزمون کرد ولی الان جسما داغونم و کشش ندارم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

@eliott93  

ان شاءالله به زودی زود به آرزوت برسی. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
با عشق بچه خواستم خدا هم سورپرایزمون کرد ولی الان جسما داغونم و کشش ندارم..

منم همینطور 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
پس من لیاقت ندارم ک نمیشه😢😢

این چه حرفیه فکر میکنی همه اونایی که مادر شدن لیاقت دارن؟؟؟ میشی صبرکن 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
این چه حرفیه فکر میکنی همه اونایی که مادر شدن لیاقت دارن؟؟؟ میشی صبرکن 

5ساله صبر میکنم.. نه همشون. . چقد بچه میذارن سطل آشغال. ..دلم میگیره اونارو ک میبینم

خدایا خودت برام معجزه کن.
5ساله صبر میکنم.. نه همشون. . چقد بچه میذارن سطل آشغال. ..دلم میگیره اونارو ک میبینم

خدابزرگه عزیزم همه چیز به وقتش اتفاق میفته انشالله خدا زودتر بهت ببخشه و تاپیکشو بیای بزنی

پس من لیاقت ندارم ک نمیشه😢😢

اینجوری نگو. صدات کردم که بدونی انتظارت مقدسه. انتظار واسه رسیدن به چنین جایگاهی. 

لیاقت ادم ها رو خدا مشخص میکنه. به بچه داشتن هم نیست. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.