2777
2789
عنوان

میخام برم آلمان 😃بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 31 پست
نه ولی دارم سعیمو میکنم  ولی برا اونجا مدرک زبان آلمانی لازمه

پشت کنکوری ؟

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

آره خیلی خوبه من دوستم اونجاست خودمم میحوام برم ولی فلن ن موفق باشی‌ 😍

هرچیزی سختی های خودشو داره آره یکم سخته ولی ارزششو داره زبانم خیلی مهمه 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی خوبه من دوستم اونجاست خودمم میحوام برم ولی فلن ن موفق باشی‌ 😍 هرچیزی سختی های خودشو داره ...

واقعا؟😍😍

پزشکی میخونه؟ 

سخت تر از ایرانه پزشکی خوندنش؟؟

واقعا؟😍😍 پزشکی میخونه؟  سخت تر از ایرانه پزشکی خوندنش؟؟

اره عزیزم پزشکی میخونه ولی آره از ایران سخت تره 

چون آلمان یجورایی معروفه ب شخص هایی ب آلمان اپلای میزنن ولی جوری بهت آموزش میدن ک سختیش از بین میره علاقه داشته باشی چیزی نداره چون واقعا سطح اموزشیشون بالاس 

مثلا برا تک تک اجزای چشم یه اتاق مخصوص دارن ک میرن کلی تحقیق میکنن 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

از چ طریق اقدام کردی ؟ 

رتبه کنکورتم باید بالا باشه تا اپلای بزنی و بورس شی

اره عزیزم پزشکی میخونه ولی آره از ایران سخت تره  چون آلمان یجورایی معروفه ب شخص هایی ب آلمان ا ...

خب من متاهل هستم 

بنظرت مشکلی برام پیش نمیاد؟ که مثلا نتونم برا همسرم وقت بزارم؟ 

از چ طریق اقدام کردی ؟  رتبه کنکورتم باید بالا باشه تا اپلای بزنی و بورس شی

من هنوز اقدامی نکردم 

اول باید مدرک زبان بگیرم 

برای یکی از موسسات که زنگ زدم گفتم که رتبه کنکور نیاز نیست

خب من متاهل هستم  بنظرت مشکلی برام پیش نمیاد؟ که مثلا نتونم برا همسرم وقت بزارم؟

ن گلم چ مشکلی پیش بیاد  

قطعا همسرت پشتت هست کمکت میکنه درک میکنه 

من هنوز اقدامی نکردم  اول باید مدرک زبان بگیرم  برای یکی از موسسات که زنگ زدم گفتم که رت ...

خوبه مدرک زبان ک لازمه 👌

ولی اگ بخوای بورس بگیری مثلا درصد بورست ب فعالیت هات و معدل هات ام هس 

در کل معدل هات مهمه مثلا دوستم ریز نمرات راهنماییشم داد 

ولی در کل‌همه چی با پول حل‌میشه 😂