2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینک ازین. دستگاهدهای شنود قیمت انچنانی ایم ندارن و خییلی کوچیکن یا ت ماشینش یا تو چسایلی ک همیشه همراهشن جا بزاری 

یا دوربین کوچولو بزاری تو ماشینش 

خلاصه راه زیاده خاهر 

اگ حوصله داری میتونی اینجوری کنی

کاربری دست دونفره

شوهرته ؟ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
و اینک ازین. دستگاهدهای شنود قیمت انچنانی ایم ندارن و خییلی کوچیکن یا ت ماشینش یا تو چسایلی ک همیشه ...

این شنود ها کوچیکه؟ چطور میشه جاسازش کرد ک نفهمه و‌کجا باید خرید قیمتش چنده ؟ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

یکی دوتومنه ارزونترینشون اندازه ی یه بند انگشتن 

ولی ارزش داره حتی یه تیک طلا بفروشی ولی خیانتش بهت اثبات بشه 

ولی ارزونه ارزونش من دیدم ۹۰۰ بوده 

میتونی بری گوشی فروشیا و لوازمای مربوط به گوشی بپرسی اونا دارن گلم

کاربری دست دونفره

عزیزم اندازه یه بند انگشته و خب میتونی توی یه آویز که برای ماشینش میخری جاسازش کنی بزاری تو ماشینش مثلا اون اویزو بهش هدیه بدی یا مثلا بزاریش توی داشبورد ماشین یا جای دستمال کاغذی ایمثد کوچیکه ک میشه جاساز کرد عزیزم

کاربری دست دونفره