یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
و اینک ازین. دستگاهدهای شنود قیمت انچنانی ایم ندارن و خییلی کوچیکن یا ت ماشینش یا تو چسایلی ک همیشه ...
این شنود ها کوچیکه؟ چطور میشه جاسازش کرد ک نفهمه وکجا باید خرید قیمتش چنده ؟
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
این شنود ها کوچیکه؟ چطور میشه جاسازش کرد ک نفهمه وکجا باید خرید قیمتش چنده ؟
عزیزم اندازه یه بند انگشته و خب میتونی توی یه آویز که برای ماشینش میخری جاسازش کنی بزاری تو ماشینش مثلا اون اویزو بهش هدیه بدی یا مثلا بزاریش توی داشبورد ماشین یا جای دستمال کاغذی ایمثد کوچیکه ک میشه جاساز کرد عزیزم