2777
2789

بعد اتمام دوره چطور کار پیدا می کنید؟

چطور خانوادتون رو راضی کردین که بزارن برید دوره  و کار تو ارایشگاه 

دوره لیفت ابرو و مژه با قیمت ۱میلیون و ۲۰۰ و مدرک بین المللی خوبه ؟

اموزشگاه رفتن خوبه یا پیش استاد کار مخصوص اون لاین

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

تو انتخاب لاین دقت که بعدا بازار کار داشته باشی بعد کار هم تو سالن یه صندلی اجاره کن اولاش همش باید پول خرج کنی و سرمایه بزاری تا به درامد برسی یکم سخته ولی شدنی نیس هرکاری زحمت خودشو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناخن کاری رفتم

کار هم می کنید ؟ راضی بودین ؟باعث درامد شد براتون ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
کار هم می کنید ؟ راضی بودین ؟باعث درامد شد براتون ؟

بله. ی مدت تو خونه کار میکردم بعد رفتم سالن

ماهی ۱۵ تومن درآمد دارم که کم کم بیشتر میشه

چون درس میخونم فرصت نمیشه خیلی برم سالن

اگه صبح تا شب باشم درآمدم به ۳۰ تومنم میرسه

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)

اول اینکه مدرک بین‌المللی و مدرکایی که مربیا خودشون میدن همه چرت و غیرمعتبره. فقط و فقط مدرک فنی و حرفه‌ای معتبره یه وقت بابت مدرکاشون گول نخوری.

دوم اینکه من لیفت رو تو یوتیوب نگاه کردم یاد گرفتم.بعد یه مدت پیش یه آرایشگر دستیار بودم اونم بهم یاد داد دیدم هیچ فرقی با اون آموزش یوتیوب نداره.

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
اول اینکه مدرک بین‌المللی و مدرکایی که مربیا خودشون میدن همه چرت و غیرمعتبره. فقط و فقط مدرک فنی و ح ...

اهان خیلی ممنون که گفتیم اخه اموزشکاها مدرک فنی حرفه ای می دن ولی مربیا بین المللی می دن 

پس الان من برم اموزشگاه مدرکش معتبر تره ؟

اهان خیلی ممنون که گفتیم اخه اموزشکاها مدرک فنی حرفه ای می دن ولی مربیا بین المللی می دن  پس ا ...

اره فقط حتما ازشون بپرس ببین مدرک فنی حرفه ای میدن یا مدرک خودشون رو که مطمئنم بشی.معرفی می‌کنن که بری فنی حرفه ای امتحان بدی.

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.