2777
2789

برادرشوهرم قبل شناخت داداشش میشناختمش همکارم بوده و هست اما نکه معرف ما بوده باشه ما کلا یکجور دیگه اشنا شدیم

یعنی میخوام بگم خیلی وقته میشناسمش

ندیدم اینطوری فوضولی کنه و حرف اضافه

به جز خانواده عمو و عمه ش یه سری فامیلای شوهرم دعوت بودن که من یکبار بیشتر ندیدمشون و پدر و مادر من و مهمانی جمعیتی بود

منم سرتاپا مشکی پوشیده بودم نه رنگ جیغ و تو چشم و فقط شومیزم یکم کوتاه بود اما نه طوری که بالاتنه ام کامل مشخص باشه 

تو اتاق بودم اومد چیزی برداره

جوری با من حرف میزنه انگار بابای منه بی شعور

برگشته میگه این چیه پوشیدی برو عوضش کن من یه لحظه فکر کردم اشتباه شنیدم همینطوری نگاه کردم فقط

یعنی چند ثانیه فقط نگاه می کردم مثل اینا که زبون ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جوابش رو ندادی؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

اگر کسی بهتون حرفی زد یا در لحظه جواب بدین 

یا اگر جواب ندادین دیگه بهش فکر نکنید که آرامش خودت و از بین ببری 

لحن صحبت اگر همین جوری که شما گفتی باشه به نظرم درست نبوده اما چون میگی اصولا آدم فضولی نیست شاید نگاه بدی رو حس کرده و گفته ، برای بار اول زیاد به این اتفاق فکر نکن 

اگر دیدی دوباره تکرار کرد بگو خودم به سنی رسیدم که تشخیص بدم چه لباسی برام مناسب هست و چه لباسی مناسب نیست و نیاز به تذکر ندارم 

تا دیگه از این کارا نکنه 

الانم دیگه بهش فکر نکن عزیزم😊✨