2777
2789
عنوان

کسی تجربه تزریق چربی داره میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 24 پست
اره سر یه ماه صورت ادم خیلی خوشکل میشه😁

امیدوارم🥲🥲🥲میترسم بد بشم یا بهم نیاد یا برم دانشگاه اخه همشون با عکس متو دیدن یهو بد شم تصورشون نسبت بهم بد شه انقد استرسشو دارم که نگو🙁🙁🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم من حقشونو بردم🙁😂نمیگه خانوادم سه شیفت زحمت میکشن دلیل نمیشه چون اون نداره منم نباید داشته ب ...

عزیزم چرا بد برداشت میکنید.من حرف بدی نزدم.خودمم شاغلم ولی اینقد گرونی شده واقعا نمیرسم‌ایشالا ذوقشو بزنی گلم.بعدم اینقد زود جبهه نگیر خبری نیس

ایلام

ایشالا مبارکتون باشه.شهر ما خیلی گرونه ژل هر سی سی س تومن.تزریق ژل ک آبجیم رف واسه کل صورتش شد ۵۰ تومن تهران رف .ولی واقعا عالی شد. توذهنم همین ۵۰ و ۶۰ و این قیمتا بود

عزیزم چرا بد برداشت میکنید.من حرف بدی نزدم.خودمم شاغلم ولی اینقد گرونی شده واقعا نمیرسم‌ایشالا ذوقشو ...

نه والا ناراحت که شدم ولی سعی کردم نشون ندم انشالله خیرو برکت پراز زندگیت بشه عزیزدلم 

ایشالا مبارکتون باشه.شهر ما خیلی گرونه ژل هر سی سی س تومن.تزریق ژل ک آبجیم رف واسه کل صورتش شد ۵۰ تو ...

فداتم نه باباااااااا بعد ژل بعد ۶ماه میره اینهمه هزینه برا ۶ماه این سه مرحله اس بار اولد۳تومن باردوم ۲و۶۰۰بار سوم ۲و۴۰۰اینجا چون شهرکوجیکیه نمیتونن زیاد بگیرن وگرنه کسی نمیره خودش همیشه میگه برم تهران کمتر از ۲۰واسه این کارا تمیگیرم ولی خو اینجا هم مشتریش خیلی زیاده میدونه بره تهران تا حابیوفته خیلی طول میکشه

امیدوارم🥲🥲🥲میترسم بد بشم یا بهم نیاد یا برم دانشگاه اخه همشون با عکس متو دیدن یهو بد شم تصورشون ن ...

اولش میگی چقدر ورم کردمو زشت شدم😂سر یه ماه کاملا طبیعی میشه صورتت و پر

فداتم نه باباااااااا بعد ژل بعد ۶ماه میره اینهمه هزینه برا ۶ماه این سه مرحله اس بار اولد۳تومن باردوم ...

دقیقا منم تعجب کردم چون اینقد هزینه های بالا شنیدم. گقتم حتما این خانوم ماهی ۵۰ تا ۶۰ ملیون حقوقش باشه .میخواستم ببینم کارت یا شغلت چیه ک درآمد خوب داری منم یاد بگیرم.ایشالا ک ذوقشو بزنی و کلی قشنگتر بشی