2777
2789
عنوان

میخوام یخچال بخرم اما...

1151 بازدید | 25 پست

یخچال الانم ازاون بالا پاییناس جهازمه۱۲ساله دارمش دیگه صداهای عجیبی میده برفکم میزنه به شدت تازگیام گازش نشتی داره

حالا میخواستم یخچال بگیرم باتوجه به اینکه این یخچال جوابگو نیست برام یعنی من عادت دارم ،لوبیاونخود،لوبیاسبز،هویج،سبزی،قورمه،سبزی آش فریز کنم نصف فریزر جواب نمیده

آشپزخونم کوچیکه اگه بخوام دوقلو بخرم باید یک متر کابینت بندیمو بیان بِبُرن دلم نمیاد چیکارکنم

لایک نکن پدر بیامرز

ساید از دوقلو کوچیکتره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بنظر من دوقلو بخر دیگه ده سال راحت خودتو اذیت نکن هم جا داره هم بزرگ

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دلمم میگه همون یه دونه ازاین بالا پایینا بگیرم مال خودمم بدم تعمیرکنن بزارمش یکیشو تو اتاق خواب

یه دلمم میگه اگه یه بار دوقلو بخرم تا عمری برام کار میکنه

لایک نکن پدر بیامرز
مشکل ماهم دقیقا همینه جا نداریم واس یخچال بزرگ،تصمیم گرفتیم تا وقتی خونه بزرگ نخریدیم یخچالم نخریم ف ...

اینجوری که هی گرونتر میشه قدرت خرید نداره آدم چندسال پیش دوقلو قیمت کردم ۹تومن حالا ببین ۳۰تومنه

لایک نکن پدر بیامرز
یه دلمم میگه همون یه دونه ازاین بالا پایینا بگیرم مال خودمم بدم تعمیرکنن بزارمش یکیشو تو اتاق خواب ...

نه اصلا تکی نخریا بنظرم اگه کابینت زیاد داری همون دوقلو بخر اون یکی رو هم بزار اتاق خواب ماهم دقیقا همین کارو میکنیم ینی اگه قرار نبود خونه دیگه بریم کابینت برش می‌دادیم بعد یخچال می‌گرفتیم... 

مشکل ماهم دقیقا همینه جا نداریم واس یخچال بزرگ،تصمیم گرفتیم تا وقتی خونه بزرگ نخریدیم یخچالم نخریم ف ...

میدونم اگه الان هرچی بخرم رفت تا حداقل ۲۰سال دیگه میگم یه چی باشه کلا از هر نظر عالی

لایک نکن پدر بیامرز
نه اصلا تکی نخریا بنظرم اگه کابینت زیاد داری همون دوقلو بخر اون یکی رو هم بزار اتاق خواب ماهم دقیقا ...

آره نظر خودمم همینه فقط کابینتام گیر کرده تو گلوم

لایک نکن پدر بیامرز
اینجوری که هی گرونتر میشه قدرت خرید نداره آدم چندسال پیش دوقلو قیمت کردم ۹تومن حالا ببین ۳۰تومنه

همسرم‌میگه بخریم حالا یه ۲۰ سانتی هم بره تو راهرو چیزی نمیشه که من راضی نیستم به اینکار میگم نه من فعلا کنار میام باهاش بعدا میخریم

یه دلمم میگه همون یه دونه ازاین بالا پایینا بگیرم مال خودمم بدم تعمیرکنن بزارمش یکیشو تو اتاق خواب ...

حب دوقلو بگیر فریزرشوبزار اتاق

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است