2777
2789
عنوان

😍Ivf های زنجان بیاین👶👶

925 بازدید | 2 پست

اول بگم که اونایی که نتیجه گرفتن الهی نی نی شون رو سالم بغل بگیرن و خانومایی که نشده امیدوارم به زودی دامنتون با یه نی نی سالم سبز بشه❤️❤️

زنجان آی وی اف تعیین جنسیت هم انجام میدن یا خیر؟بعد به جز خانم دکتر محمدیان،میشه از طریق یه دکتر دیگه اقدام کرد؟

چند سال پیش هاله رحمانپور زنجان بودن،بعد که خودشون از زنجان رفتن منشیشون تو خود زنجان کارای دریافت مدارک پزشکی و...رو انجام میدادن و بیمار برای مراحل ای وی اف سه چهار بار باید میرفت تهران پیش خود خانم دکتر.اونموقع زنجان بخش ازمایش جنین شناسی برای تعیین جنسیت نداشت.ولی الان رو خبر ندارم و بیمارستان موسوی هم تماس گرفتم پاسخ ندادن.

نمیدونم اگه بخام حضوری برم از کدوم بخش باید سوال کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.