2777
2789
عنوان

کیا نجمیه زایمان کردن

1235 بازدید | 32 پست

طبیعی یا سزارین؟من بچه اولمه ۱۰ باید برم سونو وزن ک نوع زایمانم مشخص شه دفترچمونم نیرو مسلح ک تو نجمیه ۷۰۰.۸۰۰تموم میشه .ساکن کرجم هسم ب نظرتون میارزه برم اونجا؟ یا همینجا کرج برم خصوصی

دوستم سزارین شده دو تا بچه هاشوش اونجا فوق العاده راضی بود میگفت انقدر قربون صدقه ادم میرن اتاق وی ای پی گرفت براش تزیین کردن عکاس فیلمبردار شوهرش مادرش هم پیشش موندن شب

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم سزارین شده دو تا بچه هاشوش اونجا فوق العاده راضی بود میگفت انقدر قربون صدقه ادم میرن اتاق وی ا ...

اکثرا سزارین شدن اونجا.ولی اگه سزارین نباشم دلیل پزشکی نباشه باید ازاد بدم😑

من ۱۵ سال پیش اونجا زایمان کردم(سزارین), یک بیمارستان خوب و معمولی هست. من اگر جای شما باشم همون کرج زایمان میکنم.رفت و آمدت هم آسونتره

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اکثرا سزارین شدن اونجا.ولی اگه سزارین نباشم دلیل پزشکی نباشه باید ازاد بدم😑

چرا نمیخوای طبیعی بیاری

من سال ٩٩ نجمیه زایمان کردم سزارین.عالی عالی هر چی بگم کم گفتم انقدر کادر درمان عالی و مهربونن که نگو.من سزارینم اختیاری بود اتاقمم وی ای پی بود شب شوهرم و مادرم پیشم موندن بیمه مسلح هم نداشتم نزدیک ١٠ میلیون هزینه شد ولی کاملا راضیم

من ۱۵ سال پیش اونجا زایمان کردم(سزارین), یک بیمارستان خوب و معمولی هست. من اگر جای شما باشم همون کرج ...

الان خیلی فرق کرده بیمارستان