2777
2789

سلام . برای خرید وسایل پلاستیکی و خرده ریز جهیزیه و ظروف کجا رو پیشنهاد میکنید که هم وسایلش از نظر کیفیت خوب باشن هم قیمتش خوب باشه . 

شهر خودمون ثبات قیمت نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بقیه جاهام بی ثباته .

دیشب شوهرم تعریف میکرد میگف زنگ زده به آهن فروش ، بهش گفته کیلو ۳۵.۵ ، زنگ زد به مشتری اش ، گفت این قیمت میخوای ، مشتری گفته عاره بخر ، دوباره ک زنگ زده به آهن فروش گفت تغییر کرد قیمت شده ۳۵.۸۰۰.

در همین حد بی ثباتی قیمت😅

یه تعلیقی سابقه دار😎
همه چی دارن ؟  من وسایل برقیمو از شوش خریدم . خوب بود

هرچی فکر کنی بازار اصلی اونجاست شوشی ها هم از اونحا میرن جنس میارن

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
عزیزم بقیه جاهام بی ثباته . دیشب شوهرم تعریف میکرد میگف زنگ زده به آهن فروش ، بهش گفته کیلو ۳۵.۵ ، ...

اره ماهم برای خونه سازی لوله اب با وسایلش 24 میلیون شد فروشنده گفت همین امروز بگیر فردا دیگه این قیمت نیست😐

شوش گرون میدن برقی ها رو باید از امین حضور میخریدی

من سنم کم بود واقعا چیزی از برقی نمیدونستم رفتم تو یه فروشگاه گفتم کدوم خوبه مرده هرچی خوب بود رو داد الان که نگاه میکنم مارکای برند رو نداد بهم . استرس اینو دارم خوب نباشن یه وقت