2777
2789

5 ماهه در ارتباطیم 

ماه اول دوم هم پرسیده بود 

چندین بار  پرسیده و میگ برام مهمه 

منم پوستم سفید گچی نیست ولی روشنه 

دیشب که دوباره پرسید فکر میکنم رنگ ب ی ک ی ن ی رو میگ 

نمیفهمم اوایل با خودم میگفتم حق داره 

اما این حجم از زوم کردن طبیعی نیست برام 

البته منم جوابشو نمیدادم درست

من درست فکر میکنم؟ 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیزه 

من یه خواستگارو به خاطر اینکه بابت بور بودنم اومذ خواستگاری رد کردم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین اصلا بهش دروغ نگو راسشو بگو واسه بعضی آقایون سفید بودن زن از نون شب مهم تره خلاصه هر کی سلیقه ای داره بعدشم مگه تو رو ندیده؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هیزه من یه خواستگارو به خاطر اینکه بابت بور بودنم اومذ خواستگاری رد کردم

اینجوری به بختت لگد نزن هر کی یه معیاری داره واسه خودش شاید مورد خپبی باشه طرفت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

روانشناسی که میرفتم میگفت اینایی که رو ظاهر خیلی زومن موارد خوبی برای ازدواج نیستن

راستم میگه ظاهر حتی اگه خوبم باشه هیچ تعهدی نیست تا ابد خوب بمونه

سمنانی💕نقاش چپ دست😁کاربری دست دو دوسته(همکلاسی قدیم دوست فعلی😁).

ببین اصلا بهش دروغ نگو راسشو بگو واسه بعضی آقایون سفید بودن زن از نون شب مهم تره خلاصه هر کی سلیقه ا ...

دروغ نگفتم گفتم پوستم روشنه 

ولی با سوال دیشبش فهمیدم جای دیگ رو میگ سفیده 

خب اون پوست قسمت سفید بلوری نیست سیاهم نیست 

نسبت به بقیه بدن تیره تره 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم