اسمتو بگو موقع پخت اسمت رو ببرم خودم حاجت گرفتم نذر کردم هرسال بپزم دعا در حق هم گیراست شما هم برای سلامتی دخترم اگه دوس داشتین صلوات بفرستین
اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام وهزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰ هدف اول ۸۰ هدف دوم ۷۶ هدف سوم ۷۲ هدف چهارم ۶۸حذف
سلام عزیزم برا من دعا کن امسال کنکور قبول بشم رسته ای که دلم میخواد انشالله که قبول باشه چشم صلواتم ...
انشاالله عزیزم
اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام وهزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰ هدف اول ۸۰ هدف دوم ۷۶ هدف سوم ۷۲ هدف چهارم ۶۸حذف
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین اول ...
حتما
نیکی اسم دخترم هست برای سلامتیش لطفا دعا کن منم برای گل دختر شما صلوات فرستادم
چشم عزیزم
هرکسی راضی بود برای من بنده هم دعاکنه خیلیگرفتاریم از یک هفته دلم قرمه سبزی میخواد ولی هیچکدوم ازوسایلش جورنشد دعاکنین توی این هفته همش جوربشه درست کنم
زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نینی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال همسری نصیبم شه که عاشق و دیوونم باشه و همه جوره بخوادتم و معتاد و مریض نباشه و شغل دولتی عالی با حقوق بالا داشته باشه و خونه و ماشین عالی داشته باشه از خودش و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏🙏
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺