2777
2789
عنوان

ترس از خوابیدن در شب!!!

2316 بازدید | 21 پست

من جدیدا ترس از خوابیدن تو شب دارم، بچه ام که بودم همین بود، اما به مرور بدتر هم شده، فک میکنم وقتی بخوابم همه چیز از کنترلم خارج میشه!! کسی تجربه مشابه داره؟!! راهکار برای حل این موضوع چطور؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم فیلم مردان آنجلس دیدم تا دو روز نخوابیدم😂

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

فك ميكردم من تنها كسي هستم كه اينجوريه البته 

من قبلا شديد درگير بودم ميترسيدم فك ميكردم اگه خواب برم ميميرم 

مدت طولاني درگيرش بودم تا هوا روشن ميشد بعد ميخوابيدم الان چون تو خونم تنهام همسرم نيست من تك تنهام باز ميترسم 

یعنی دلت نمی خواد بخوابی؟؟؟ عین من انگار از خواب هم اضطراب میگیرم گرفتار شدم حسابی 

آره دقیقااا، با اینکه حس خواب دارم اما نمی تونم و ترس دارم، یوقتایی که هوا روشن میشه بعد خوابم میبره!!!

چرا ترسناکه مگه؟؟ 

ن آخه خوابیدن تا هزار سال بعد منم گفتم شاید دیگه پانسم😂

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟