2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی فکر

651 بازدید | 18 پست

سلام شب بخیر مادرشوهر من خیلی بی فکر هر هفته خواهراش مهمونی میده اونوقت پول داروهاش از شوهر من می گیره ازفامیلاش شنیدم شوهرم سخاوتی ولی فقط خرج خونه رو میده یه چیز اضافی بگیریم غور غور میکنه حالا چه کارکنم ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا شوهرم سر جلسه خواستگاری گفت خاله هام زیاد میان بعد فهمیدم که کلا خاله هارو مادر شوهرم زاییده بود اون شوهرت اگه نخواد پول نمیده که مادرش دایم المجلس باشه ولش کن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

توزرنگ باش میبینی شوهرت دستش پول هست بگیربروبده طلا بروقرعه خونگی بزارچرامیزاری ته کارتش ته جیبش پول بمونه شوهرمن قبلاخیلی به دوست موستاش پول قرض میدادبعدیسری برگشتم گفتم چراگعت داشتم دادم

درصورتی که من یه تیکه طلادستم نیست یه گوشی خوب نداشتم رفتم وام خونگی گزاشتم گفت نمیتونم بریزم گفتم بایدبریزی کمترخرج میکنم میرم نهارهاخونه بابام گفت باشه بعدش دیدم هیچی ته کارت نمیمونه نه کسی رومهمون میکنه رستوران وبستنی نه پول قرض میده میگه فقط وام های توروبریزم منم میخام همروبراخودم طلابخرم 

۱۰میلیون داددوستش هنوزپس نداده از۹۹

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
توزرنگ باش میبینی شوهرت دستش پول هست بگیربروبده طلا بروقرعه خونگی بزارچرامیزاری ته کارتش ته جیبش پول ...

نهایتا یه تومن به حساب من بریزه چه جوری پول بگیرم ازش همش میگه خودم میخرم 

نهایتا یه تومن به حساب من بریزه چه جوری پول بگیرم ازش همش میگه خودم میخرم 

اونجوری نه بگوقرعه هست مثلاماهی دوتومن چهل تومن بنویسم اسمتو

پولشومیدیم طلابشه سرمایه

اینحوری گولش بزن.بعدیکم لوازم خونه بخرنزارکارتش پول بمونه بجزپولی که بهت میده

بگومثلایجااایه جاروشارژی دیدم دلم روبرده کی میخری برام اینجوری چون من نیازهامونمیگفتم اینم پولشوقرض میدادبه این واون من اینقدرپول لازم بودم ولی میگفتم ول کن دلش میشکنه سعی کن حسابگرباشی پول بکشی ازش

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
نه معمولی من میگم یه کم صرفه جویی کنن واجب نیست خرج های اضافی 

معمولی ک میگی معلوم نیست چقدره ک 

ولی اگ بالای ۳۰ هست بزار هر ماه یکی‌دو تومن بده برکتش برمیگرده ب  زندگیتون