2777
2789
عنوان

چطوری به کسی ک میخواد خودکشی کنه امیدواری میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 64 پست
اون اگه دخترشو میخاست یکذره به خودش زحمت میدادکار کنه

میگه کار نیست، نمیره ک خواهر سرکار بره هم انقد ادای میلیاردرارو درمیاره طرف فک میکنه این نیاز ب این پولا نداره و برای رصای خدا کار میکنه و اصن پولشو نمیدن. خیلیشون نمیدن

دوربین نصب میکنه، لوله کشی، برق کشی و... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بارداری هورمونات بهم ریخته عزیزم خدا بزرگه خیلی بزرگ بچتو‌به دنیا میاری خودت میری سر کار و دخ ...

کاش میشد بمیرم بی دردسر

تو نمیدونی چقد سخت بهم میگذره

کاش میشد بمیرم بی دردسر تو نمیدونی چقد سخت بهم میگذره

بنظرت با رفتن تو دخترت چی میشه و پشت دست کی میوفته که منتی رو سرش نذارن و باجون دل بزرگش کنن ها فک میکنی  زندگی واسه اون راحته

یه کار توی خونه واسه خودت دستو پا کن به فکر خودتو بچت باش اره اینجور مردا چون نقطه ضعف دادی دستشون ا ...

مامانم خیلی بی مسئولیت شده، من نصف خونمو بهش به پول رهن فروختم بیاد پیشم باشه، هم بچهداری هم همدم و... اونوقت رفته یه ده ک ۷۵ کیلومتر باهام فاصله داره خونه اجاره کرده ک ی وقت من بچمو ی ساعت نتونم بذارم پیشش. بعدم انقد بی محلی میکنه ک روز اول رفتنم پشیمون میشم، شوهر بی عرضه رو ترجیح میدم ب خونه مامانم 

چطوری؟

برو ببین با یه کلکی چیزی اینو بفرست سربازی بپرس میان جلب کنن ببرن بزار ببرنش آدم شه 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
اوووف از دست این مردا مقصر تمام این بی مسئولیتیا خانواده ادمه

بله خانواده من و اون

مامانش ک عرضه نداشت وایسه بالا سر بچه هاش بفرستتشون سربازی، مامان منم ک نمیذاشت عیب های خانوادشو من بفهمم (شوهرم پسرخاله مامانمه)

و گرنه غلط میکردم بیفتم تو همچین چاه عمیقی

مامانم خیلی بی مسئولیت شده، من نصف خونمو بهش به پول رهن فروختم بیاد پیشم باشه، هم بچهداری هم همدم و. ...

بشین با شوهرت درست و حسابی حرف بزن وخیلی محکم جدی و قاطع حرفتو بزن البته یه جورایی هم جای سرزنش کردن با سیاست پیش برو هندوونه بذار زیر بغلشتا بلکه سرش به سنگ بخوره

بنظرت با رفتن تو دخترت چی میشه و پشت دست کی میوفته که منتی رو سرش نذارن و باجون دل بزرگش کنن ها فک م ...

وای خدا 😭😭😭

بخدا فقط همین دلیل نمیذاره پاشم 

دخترم