2777
2789

عزیزان تورو خدا صادقانه جواب بدین کسی که ناخن کاره درآمدش خوبه آخه اولش خیلی باید هزینه کنی می ارزه؟ و اینکه کراتین چطور؟ کاشت مژه و اکستنشن چطور؟ خواهشا جواب بدین خیلی درماندم توی غربت شرایطمون افتضاح شده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من کراتین کاره پولش خوب درمیاد ولی سختی خیلی داره بخوای موفق باشی اول باید مشتری جمع کنی وگرنه کلا کارش خوبه کراتین ی بدی ک داره موادش آدمو میکشه خیلی بده بوش میره تو ریه

بنظرم کار رنگ بهتره همیشه تو بورسه خودمم میخوام برم رنگ مشاوره گرفتم گفت اگه لاین پر در امدی مدنظرته ...

مرسی عزیزم

خواهر من کراتین کاره پولش خوب درمیاد ولی سختی خیلی داره بخوای موفق باشی اول باید مشتری جمع کنی وگرنه ...

مرسی عزیزم میشه بپرسم چطور مشتری جمع کرد و مواد و وسایل اولیه اش چقدر شد 

مرسی عزیزم میشه بپرسم چطور مشتری جمع کرد و مواد و وسایل اولیه اش چقدر شد 

ببین باید اول ی درامد کوچیک داشتی باشی ۱ برای آموزش و ۲ برای وسیله خریدنش تو اینستا فعالیت میکرد تو دور بر اینا 

ببین باید اول ی درامد کوچیک داشتی باشی ۱ برای آموزش و ۲ برای وسیله خریدنش تو اینستا فعالیت میکرد تو ...

مرسی گلم