2777
2789
عنوان

سلام مسابقه بدبختی بیاین ببینیم کی از همه بدبخت تره

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
منم مشکلات وسواسی و اضطراب زیاد دارم.جوری که کل زندگیمو تحت الشعاع قرار داده. باهاش کنار اومدم چون ر ...

هر گناهی که میکنم استرس میگیرم 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میخام به بدبختیام فکر نکنم و بیخیال باشم،  یهو شوهرم یه گند جدیدی میزنه از قبلیا خیلی بدتر

بنابرلین تا شوهرم زنده س من بدبخترینم و باید کاپ و مدال  قهرمانی بهم بدین🏆🎖🎖🥇🏅

عزیزم هرکی تو زندگیش مسیری رو طی میکنه که مشکلات و سختی‌های خودشو داره و شاید نیازه واسه رشد روحیمون و هیچ اتفاقی بی حکمت نیست مطمئن باش یه روز یه جا میفهمی دلیلشو و شاید به خاطر اون مشکلات خداروشکر کنی، مهم اینه قوی باشی و راهتو درست بری و به خدا امیدوار باشی. دائم به خودت بگو این نیز بگذرد، واسه وسواس هم از یه مشاور کمک بگیر 

عزیزم هرکی تو زندگیش مسیری رو طی میکنه که مشکلات و سختی‌های خودشو داره و شاید نیازه واسه رشد روحیمون ...

ممنونم ازت، خدا خیرت بده،  چقد قشنگ حرف زدی 

عزیزم هرکی تو زندگیش مسیری رو طی میکنه که مشکلات و سختی‌های خودشو داره و شاید نیازه واسه رشد روحیمون ...

قبلن خیلی زندگیم خوب بود خیلییی، در یادمه هر وقت میرفتیم حرم امام رضا مامانم نمی دونست چه دعایی کنه دواسه بقیه دعا می‌کرد خودمون هیچ مشکلی نداشتیم😭نمی دونم چرا یهو اینطوری شد، اما یعنی میشه روز خوب مام برسه 

ممنونم ازت، خدا خیرت بده،  چقد قشنگ حرف زدی

قربونت عزیزم بهترینهارو واست آرزو میکنم امیدوارم به زودی بری تو مرحله خوشبختی 😊

خودم یه روزایی خیلی سختی کشیدم ولی یهو ورق برگشت پس امیدوار باش 🌷