2777
2789
قرار بود اعتصاب کنن واسه افزایش حقوق
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوره که یه عمر درس بخونی و برای تعلیم بچه های این مملکت تلاش کنی و آخرش هزار جور دغدغه مالی داشته باشی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بابا چندسال پیش اومدن خط همراه اول بهشون با صد منت قسطی دادن حالا بگو ایرانسل قراره بیاد خط همراه اول قراره ارزون بشه خودشون می دونستن از قصد این کارو کرده بودن که دقیقه آخر یه عالمه خط بفروشن مامان من می گفت یعنی از ما معلما مظلوم تر نبود ؟
فرزندان ما آن گونه نمی شوند که ما می خواهیم،بلکه آن گونه می شوند که ما هستیم .
بنظره من کشور بخاد به یه جایی برسه و پیشرفت کنه باید رو تعلیم و تربیت بچه ها سرمایه گذاری کنن
تا الان به هرچی میخاستم رسیدم..به عشقم رسیدم؛خانوم معلم شدم؛ انتقالیم هم درست شد خدایا همیشه همینطوری هوامو داشته باش
منم پدر مادرم فرهنگین! بابام با فوق لیسانس دانشگاه تهران سال 68 1/5 میگیره دقیقا ما با این باس چیکار کنیم؟ تا الان خدا رسونده و بس! من که چشمم آب نمیخوره این تحصن جوابی بده!!!
لبخند بزن بدون انتظار پاسخی از دنیا، و بدان روزی دنیا آنقدر شرمنده تو خواهد شد که بجای پاسخ به لبخندهایت به تمام سازهایت خواهد رقصید😊😊🙈❤
الان اکثر جوونا درس نمیخونن که.پول تحصیل ندارن.مملکتمون همین الانش تخصیلکرده کم داره که مملکت به این روز افتاده وای به حال اینده....بیچاره معلمهای دلسوز...واقعا مظلومن.کاش درست شه
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89