2777
2789

من دوتا بچه دارم که بزرگه سیزده سالشه و همیشه از نوزادی تا الان رشد خوبی داشته و خوش خوراک و تپله نسبت ب همسالانش قدووزن بیشتری داره،

بچه دومیم کلاس اوله و از همون اول لاغر بوده تا ب الان،خوراکشم کم کم میخوره ولی زود زود غذا میخاد

ازمایش هم از هردو گرفتم هیچ مشکلی نداشتن جز یذره کم خونی و کمبود ویتامین دی،ک دارن دارو مصرف میکنن و دکتر گف الان اکثر ادما این مشکلو دارن و چیز نگران کننده ای نیست،

حالا از خودم میگم 

من ی مامان بشدت حساسم ک خیلی ب پوشاک و تربیت و خورد و خوراک بچه میرسم بچه هام عاشق غذاهای خورشت و برنجی هستن و اهل فستفود زیاد نیستن

بخدا از همچی براشون تهیه میکنم مغز،میوه،و...

حالا از مامانم بگم ک دیوانم میکنه 

همش میگه بچه کوچیکت خیلی لاغره ببرش ازمایش،میگم دوماه پیش بردمش موردی نداشته جز مواردی ک گفتم میگه نمیدونم ولی بهش نمیرسی😓😔خیلی ضعیفه 

هر دفه زنگ میزنه میگه غذای خوب بپز براشون میگم دیروز زرشک پلو بامرغ بوده امروز قرمه سبزی ناهار پختم...میگم بخدا هرروز غذای خوب میدم 

بازمیگه نمیدونم ولی حس میکنم بهش نمیرسی😫روانیم کرده 

امروز دیگه پشت تلفن عصبانی شدم گفتم چرا به خواهرای دیگم این حرفو نمیزنی  اون خواهرم ک کارمنده گاهی شده تا برسه خونه ناهار نداشته بچش کلاس نهمه گرسنه میفرسته مدرسه  البته پول بهش میده ولی هیچی غذای خونه نمیشه

میگم چرا اونا رو نمیگی 

چرا اینقدر گیر دادی ب من 

دیگه بدون خداحافظی گوشیو گذاشتم 

اعصابم خورد میکنه

چکارش کنم هی گیر نده؟

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو مامان منو ندیدی 

تا خواهرم میخواد بیاد 

میدوه غذای مورد علاقه بچه  های خواهرمو میپزه 

سر پاس هی میده دهن بچه هاش 

به دقیقه نمیمونه سر جاش 

اونوقت من بچه بودم لاغر بودم در حد  نی 

می‌گفت هر چی خوردی خوردی نخوردی نخوردی 

کلا نمی‌دونم چرا آنقدر جدیدا پدربزرگ مادربزرگ ها  نوه هاشو نو دوس دارن

درخواست دوستی ندین   

خب آدم عصبی میشه 

مخصوصا یه مادر وقتی بهش بگن بچت رنگش زرده لاغره و ضعیفه 

اونم دم دقه هی تا ببینت بهت بگه چ حالی میشه همش اضطراب میگیرم 

هی میبرم ازمایش  هی میگن موردی نداره

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

خب به این فک نمیکنه ک بچه دومیم ک لاغره ژنتیکش به خانواده پدریش رفته 

اون پسربزرگم به خانواده خودم رفته 

مامانا همینطوری هستن بعضیاشون هر چی بگی بدتر میکنن یه باشه و چشم بگو خودتو خلاص کن :/

دیگه از بس میگم چشم خسته شدم انگار دلش دعوا میخاد😐

دیگه از بس میگم چشم خسته شدم انگار دلش دعوا میخاد😐

دعوا هم کنی چیزی حل نمیشه میفهممت خیلی اعصاب آدم خورد میشه ولی تنها راهش همون بله چشم گفتنه شاید کم کم متوجه بشه که الکی میگی که از سر خودت وا بکنی و برات مهم نیست اون موقع شاید کمتر بهت گیر بده

دعوا هم کنی چیزی حل نمیشه میفهممت خیلی اعصاب آدم خورد میشه ولی تنها راهش همون بله چشم گفتنه شاید کم ...

ممنونم همینکار میکنم 

فعلا ک قهر کرده زنگ نزده

وگرنه براشامم زنگ میزد میگف شام چی میخای بهشون بدی😫

سلم

ببخشید اومدم تاپیک خودتون

تاپیک اون کاربر قفل شده بود

اسم اون کرم واسه پیسی

کرم ویتلکسین ژیورل 

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

سلم ببخشید اومدم تاپیک خودتون تاپیک اون کاربر قفل شده بود اسم اون کرم واسه پیسی کرم ویتلکسین ژیو ...

خیلی ممنونم از لطفت محبت کردی🌺🌺🌺🌺