2777
2789
عنوان

وای چه حالییی🥺🥺خدایا اگ واقعا خدایی عاشقارو از هم جدا نکن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 93 پست
گلم بهت درخاست دادم

قبول کردم عزیز

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته بنده ام مثل شماتسلیم خداشدم باهمه ی ذهن مشغولی هام💔

بهترین کارو کردی عزیزم 

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
خدانکنه قربونت برم مرسی عزیز دلم

خدا نکنه بزرگوارید

امیدی هست؟ 

نه دیگه

تمام امیدم به اون دنیاست میگن کسایی که عاشق هم بودن و این دنیا به هم نرسیدن اون دنیا به هم میرسن نمیدونم درسته یا غلط البته

من داشته باشمش این دنیا و اون دنیا برام فرقی نداره فقط کنارم باشه کافیه

نه دیگه تمام امیدم به اون دنیاست میگن کسایی که عاشق هم بودن و این دنیا به هم نرسیدن اون دنیا به هم ...

الهی فدات شم... هنوزم بی جواب ترین سوال قرن از ابیه که میگه اگه قرار بود جداشیم پس چرا آشنا شدیم؟.. 

اما حتما صلاح و مصلحتی درش بوده 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
الهی فدات شم... هنوزم بی جواب ترین سوال قرن از ابیه که میگه اگه قرار بود جداشیم پس چرا آشنا شدیم؟..& ...

خدا نکنه نازنین

ابی راست میگه امیدوارم هیچ عاشق و معشوقی از هم جدانمونن و همه به هم برسن