2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از نزدیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 31803 بازدید | 33 پست
عزیزم احتمال زخم بیشتره ولی صددرصد نیست بعضی وقتام اگه واژن مرطوب نباشه حین نزدیکی این مشکل پیش میاد

اره حدس خودمم همینه بابا اخه دکترم بری کلی پماد و آنتی بیوتیک میده اصلا حوصله ندارم ی راه خونگی نیست واسه زخم و عفونت 

ببین زخم‌وعفونت باشه زیاد میاد من خودم اینطور شده بودم‌بعد هر نزدیکی مثه پریود بود از عفونت شدید بود

اره تو نت هم نوشته زخم باشه بعد از هر نزدیکی خون میاد اما مال من فقط دوبار اینجور شدم ی بار دوماه پیش ی بارم دو شب پیش که در حد دستمال کشیدن بود اونم خیلی کم اما بازم نگرانم کرده شما چیکار کردین خوب شدین دارو خوردین یا فریز کردین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره حدس خودمم همینه بابا اخه دکترم بری کلی پماد و آنتی بیوتیک میده اصلا حوصله ندارم ی راه خونگی نیست ...

منم خودم زخم دارم عزیزم سالانه هم پاپ اسمیر میدم شکرخدا مشکلی نبوده تاحالا حالا اگرم داشته باشی میگن عسل خیلی خوبه یعنی باهمون اپلیکاتور واژینال استفاده کنی ولی ایشالا که زخم نیست

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
منم خیلی میترسم پمادم میدم شوهرم واسم استفاده کنه🙈🙈🙈

😅😅حالا من دو روزه دارم پنیرک و آویشن اینا دم میکنم میخورم که اگه عفونتی هم باشه برطرف بشه ولی تو نی نی سایت نوشتن بعضیا که تو جوشانده بابونه و پنیرک اینا هم بشینیم خیلی خوبه یا انبر نسا دود بدین

دکتر میرم اما خودم حس میکنم چیز مهمی نباشه اخه دوباری که این اتفاق واسم افتاد خیلی خشک بودم رابطه طو ...

برای همین میگم. یه نفر بود که بعد از هر رابطه همیشه، یه قطره ی خیلی کوچیک خون ازش میومد و اصلا هم براش مهم نبود. خیلی به این مسئله عادت کرده بود

برای همین میگم. یه نفر بود که بعد از هر رابطه همیشه، یه قطره ی خیلی کوچیک خون ازش میومد و اصلا هم بر ...

اره منم اگه ی بار دیگه تکرار بشه حتما میرم معاینه بشم من همین دوبارشم نگران کرده اون طرف چطور همیشه اینجور بوده بیخیال بوده

اره تو نت هم نوشته زخم باشه بعد از هر نزدیکی خون میاد اما مال من فقط دوبار اینجور شدم ی بار دوماه پی ...

دو سه دوره دارو مصرف کردم پاپ اسمیردادم بعدش من حتی وقت نزدیکی درد بدی داشتم اولا کم بود درحد لک بعدش خیلی زیاد شد درد هم داشت اگه بازم اینطور شدی یه چکاب کن بهتره تا بدتر نشه