2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از نزدیکی

31649 بازدید | 33 پست

معذرت میخوام دوستان اما ی بار ماه پیش ی بارم دو شب پیش بعد از نزدیکی با دستمال که خودمو پاک میکنم دستمال کمی خونی هست البته اینم بگم که این دوباری که این اتفاق واسم افتاد نزدیکی کمی خشن و طولانی بوده میشه از اون باشه تست پاپ اسمیر هم ده ماه پیش دادم همه چی اوکی بود میگم نکنه زخم باشم یا میتونه از همون رابطه خشن و طولانی هم باشه 

ممنون میشم اگه تجربه داشتین کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو نت نوشته میتونه هم به خاطر خشکی و رابطه طولانی هم باشه

خشکی خب باعث زخم میشه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
میتونی بری دکتر ولی مطمئنم چیزی نیست. برای اطمینان، دکتر هم برو

دکتر میرم اما خودم حس میکنم چیز مهمی نباشه اخه دوباری که این اتفاق واسم افتاد خیلی خشک بودم رابطه طولانی شد معذرت میخوام