2777
2789
عنوان

بچه های شما هم همیشه ناراضی و طلبکارن ازتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 26 پست
به نظرم جدی بگو که از حرفش ناراحت شدی.من بودم که وسیله خواستنی میگفتم بگو فلان مامانت برات بخره😂

بهش میگم دوس داری منم بگم کاش فلانی دخترم بود گفت نه گفتم پس تو هم نگو هیچکس به اندازه من تو رو دوست نداره 

سختگیری های خودم رو دارم اما خب بله هرچی گفته نه نگفتیم

دوست من ی پسر ۳ ۴ ساله بشدت رو مخ و رو اعصاب داره ک از هیچکس حساب نمی‌بره ببخشید زبون نفهم ب تمام معنا بعد این بچه هرکاری خونه هرکس از جمله من میکنه مادرش هی مدارا میکنه و میگ من سخت گیری خودمو دارم یدفه بد دعواش میکنم و اون یدفه ای ک ایشون می‌فرمایند در حد ی داد کوچولو و گفتن عه نکن ب بابات میگم هست امیدوارم سخت گیری شما تو سبک مثال من نباشه و شدید تر باشه چون بچه از چشم بقیه افراد میفته 

حیوان مورد علاقم: اکسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا اینقد بچه ها دوس دارن مامانشون ارایش کنه 😂😂 منم جدیدا حوصله ارایش ندارم همیشه ساده می ...

😂😂😂اون زمان خط لب مشکی مد بود این خانم رژ قرمز و خط لب مشکی زده بود من مامانم همیشه آرایش ملایم میکرد 

یکبار دیگم یکنفر هی از خوبی خدا برام گفت از بهشت و اینکه مردن خیلی چیز خوبیه بعد من میدیدم مامانم همش جارو میکشه غذا درس میکنه و اینا رفتم ب مامانم گفتم مامان من ب خدا گفتم ایشالا بمیری بری پیشش دیگ مجبور نباشی هی کارای خونه رو بکنی اینجا هم ۳ سالم بود مامانم پوکر فیس بود😂😂😂

دوست من ی پسر ۳ ۴ ساله بشدت رو مخ و رو اعصاب داره ک از هیچکس حساب نمی‌بره ببخشید زبون نفهم ب ت ...

نه من موقع سخت گیری از چیزایی که مشتاقشون هست ممنوعش میکنم و روی حرفم هم میمونم حتی اگر گریه کنه 

نه من موقع سخت گیری از چیزایی که مشتاقشون هست ممنوعش میکنم و روی حرفم هم میمونم حتی اگر گریه کنه&nbs ...

پس اوضاع خراب نیست زیاد فقط سعی کن ناراحتیتو واضح نشون بدی ک کامل درک کنه

شاید.ولی من جای تو ناراحت شدن بچه ک‌نیس خو باهاش حرف بزن بگو دلم‌میشکنه اینجوری میگی

خیلی صحبت کردم و گفتم اما بازم گاهی میگه مثل امروز. امروز دیگه بهش گفتم دوستم نداری اشکالی نداره نمیخواد بگی 

خیلی صحبت کردم و گفتم اما بازم گاهی میگه مثل امروز. امروز دیگه بهش گفتم دوستم نداری اشکالی نداره نمی ...

عزیزم غصه نخور بزرگتر شه قدرتو میدونه یکم‌باهاش سر سنگین باش

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌