2777
2789
عنوان

به نظرتون ضایعس آدم تو این فصل ، مانتو تابستونی بپوشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک کلاس پیانو میری وضع مالیتم خوبه دیگ خو برو بخر

کلاس پیانو میرم 

ولی پیانو خودم ندارم 😅😅😅

پول ندارم بخرم

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

حس کن تو تابستون یکی رو ببینی بت پوشیده چه حسی بهت دست میده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مانتو پاییزه ندارم 

عیب ندارخ بیخیال 

منم وقتی میخوام برم بیرون در کمدو باز میکنم دستمو دراز میکنم هرچی اومد دمه دستم همونو میپوشم به همین سادگی

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

بستگی به مانتو داره.من خودم وقتی یه جایی میخوام برم که خیلی گرمه مانتو میپوشم روش هم کاپشن کوتاه میپوشم وقتی رفتم اونجا کاپشن رو در میارم.اگه مانتو خیلی ضخیم باشه کاپشن یا پالتو خب روش نمیره.اگه هم پالتوی تنها بپوشی گرمت میشه.ولی بهتره مانتوهایی که خیلی تابستونی هستن نپوشی.من اونایی رو میپوشم که مثلا برایزبهار مناسبن خیلی زیاد نازک نیستن

من پالتو ندارم مانتو نخی مبپوشم با شال بافت چیکار کنم ندارم گاهی خجالت میکشم سردمم هستا ولی چاره ندا ...

میخوای یه پیج قیمت مناسب اینستا بهت معزفی کنم؟

جنساش عالی نیست پارچش خوبه ولی دوختش خیلی تمیز نیست ولی خب گرمن

قیمتشم ۳۵۰ ایناست