2777
2789

سلام واقعا این حلقه باعث کوچک کردن شکم میشه؟؟؟ من تا حالا استفاده نکردم از کدوم نمونه استفاده کنم بهتر هس از اون ساده ها یا نمونه ی دیگه؟؟؟ 

سلام عزیزم اره از اون سنگینا

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

ک داخلشون حالت ژله ای هست

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه ولی مدام باید بزنی 

از این پلاستیکیای الکی هم نگیر که برای بچه هاست کمی سنگین باشه ولی یه سریا هم هستن داخلشون برجسته است اونا خیلی درد میگیره شکمت

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

من دارم ولي هميشه استفاده نكردم

براي شروع هرچقد سنگين تر باشه بهتره چون كمك ميكنه ك بالا وايساده

بعد ي مدت بايد وزنش كم شه و از همينايي ك خيلي سبك و پلاستيكي هست استفاده بشه 

چون نگه داشتنش بالا سخته و بدن بيشتر درگير ميشه

اطرافيانم از سبك ها همون اول استفاده كردن و هر چند زمان بر بود ولي نتيجه خوب داشتن

بهشت رو به بها ميدن؛ نه به بهانه. 
موثر هست  ولی ارزش ندارن استفاده ازش چون به ستون فقرات آسیب می‌زنه

میگن اگر صحیح استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد روش صحیح حلقه زدن رو گذاشتن تو نت. البته من خودم بلد نیستم باید تمرین کنم 

میگن اگر صحیح استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد روش صحیح حلقه زدن رو گذاشتن تو نت. البته من خودم بلد نیستم ...

نه عزیزم این که نمی ارزه به ضرر هاش رو یه کسی که دکتری تربیت بدنی داره می گفت

استفاده کردی گلم خودت؟؟؟ نتیجه چی شد؟؟ 

عزیزم چند نفر از نزدیکام استفاده کردن منم حلقه خریدم استفاده کردم ولی جاش کبود شد درد داشت ادامه ندادم عزیزم خواستی استفاده بکنی داخل روزی پریودی حلقه نزن