2777
2789

خیلی بدبختم وای

نمیگم ایشون زشتن نه هاااا ولی آخه من خیلی خوشگلم همیشه دوست داشتم با یه فوتبالیست باغیرت و زیبا مثل سردار ازدواج کنم 

ولی بخت آناهیتا کجا و من کجا 😑

نریزید سرما به هردو شخص کمال احترام قائلم و مثال زدم ایشالا خوشبخت ترین شن من واقعا سردارو به چشم برادرم دوست دارم و بهش افتخار میکنم که هموطنمه♥

کاربری دست دو نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله یه بهترش خدا نصییبت کنه🙏

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

جریان پیشونی منو کجا میشونی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

از یه زن روسی بچه داره و قبول نمیکرد😁

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش

خب بازار تهمت و غیبت هم شروع شد....

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓