2777
2789

من چندین‌ساله  یا بهتر بگم از تقریبا همون‌سالی که نی نی سایت تاسیس شد خواننده خاموش بودم . خیلی وقتا ناراحت شدم که دخترای کم سن و سال قاطی بحث خانم های متاهلی میشن که مشکل زناشویی یا اختلافات خانوادگی دارن .... ولی چند وقته تاپیکاشون رو دنبال میکنم درد دلاشون ،گلایه هاشون از پدر و مادراشون انگار آینده بچه های خودم رو میبینم و مدام گوشتزد میکنم که نگارین اگه اینکارو با بچت بکنی ببین یه روزی عین همین بچه ها ممکنه با کسایی درد دل کنه و من اصلا ندونم تو دلش چی میگذره  ...حتی باعث شده رفیق تر و مهربون تر بشم .

گاهی پدر و مادرا غیر عمد کاری میکنند یا دادی میزنن یا حرفی میزنن و فکر میکنن دو روز دیگه بچم یادش میره ولی اینجا فهمیدم کوچترین رفتار و حرکات زیر ذره بینه  و هر کدومش یه روزی خودو نشون میده . ممنونم از همه تون خوشگلا😘😍

قبونتبرم😂

برای هم آرامش باشیم...💛                                                 عضو تاپیک بامداد خمار                                                       وزن ۵۴ ، قد ۱۶۰                   ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                 وزن هدف ۴۹   من میتونم 😍💛

منم کم سن و سال فرض کن😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی ک اینجا فهمیدم ن خیر شوهر چیز بدیم نی ک مامانم میگ 😂👌البته پولدارش.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
ماها که سنی نداریم ۱۸ سالم آخه شد سن😁

والله😉😊

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دقیقا خیلی خوبه ماهم از متاهلای اینجا خیلی چیزا یاد میگیریم😁

ولی خب خیلیاش دروغه و خیلیاشم یه طرفه به قاضی رفتنه... فقط مواظب باشید دیدتون رو به زندگی بد نکنید .زندگی اونقدرا هم سخت نیست😊

ولی خب خیلیاش دروغه و خیلیاشم یه طرفه به قاضی رفتنه... فقط مواظب باشید دیدتون رو به زندگی بد نکنید . ...

اره میدونم بعضیا خودشون زندگی رو سخت میکنن 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی