2777
2789

دارو رو از داروخونه گرفتید،حتما ببرید به دکترتون نشون بدید تا مثل من نشید

خدایی من در عجبم چجوری مدرک میدن به اینا

داروساز یه دارویی رو اشتباه داده

اونی که باید سه روز در میون میخوردم،هر ۱۲ ساعت نوشته

من ۵ تا دونه خوردم،معدم داغونه ،داغونتر شده

چند روزه از درد به خودم میپیچم😞

دکترام از اونا بدترن

من دیابت دارم سه تا دگزا برام نوشته بود خودم فهمیدم😐

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهرم پنج ماهه بود  قلنج کرده بود بردیمش دکتر بعد دکتر دارو رو اشتباه داد به ما حال خواهرم بدتر شد بعدش خود دکتر زنگ زد که ما دارو رو اشتباه دادیم بردیمش بیمارستان 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من ۳ سری این اتفاق افتاد ی بار کلا دارو اشتباهی بهم داد ی بار آمپول اشتباهی 

روی کپسول اشتباهی نوشته بود ۸ ساعتی خوردم خیلی بی حال شدم موهام می‌ریخت لاغر شدم دکتر خودم‌ گفت روزی ۱

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
این جور آدما مدرک هاشون رو زیرزمینی میگیرن فک کنم بیش.ر.فها

دیگه همیشه دارو هلم نشون دکتر میدم چون نسخه خوان فقط چسب زخم درس میده 😐😂

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
خب دگزا تو دیابت منع مصرف نداره. مگه قندتون کنترل نیست؟

نه عزیزم به شدت قند رو بالا میبره

برای دیابتی ها ممنوعه 

دیابت نوع اول هیچ انسولینی توی بدن نیست 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون