2777
2789
عنوان

دختر بودن چقد سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 48 پست

حالا تو خوبی من وقتی دیر میشدم احساس میکردم بچه دارم کلیم باهاش حرف میزدم😂

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم چند وقت پیش چهار ماه عقب افتاده بود نگران بودم دیگه شکمم گنده بشه 🤐

حالا با هیچ کسم نبودما

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
😂😂😂😂😂😂یعنی چی.وقتی با کسی نیستی مگه مریم مقدسی.زنداداش منم مث تو ک..خل بود میگفت دخترخونه ایاش ...

نخند منم همین بودم میگفتم نکنه رفتم استخر کسی قبل من ببخشید خود ارضایی کرده باشه چیزش رفته تو من باردار شده باشم😂

کاربر جدید نیستم تبریک نگین بی دلیل کاربری قبلیم رفت رو هوا 
😂😂😂😂😂😂😂 مگه حضرت مریم رابطه داشته🥺😂

شاید 😑 به چه چیزهایی فکر میکنید 

گرمی جات بخور 

شاید بخاطر تغییر فصل عقب انداختی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
😂😂😂😂😂😂😂 مگه حضرت مریم رابطه داشته🥺😂

بمب اعتماد ب نفسیا اون خواست خدا بوده 

در یک شرایط بدون رابطه باردار میشی 

اونم وقتیه هورمونا تغییر کنه یعنی جنسیت عوض بشه بدن قاطی کنه که اونا هم تعدادشون خیلی خیلی کمه