2777
2789
عنوان

برای اولین بار خط چشم کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من نمیتونم بکشم مجبورم برم خط دائم بکشم

منم همیشه میدم دوستام بکشن یا میرم ارایشگا میگم بکشه اینم از بیکاری پاشدم یه حرکتی بزنم کشیدم

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
خب همسرتم ببینه، قشنگه ک

خجالت میکشم اصن‌نکشیدم خودم تاحالا برا همین یهو بیاد ببینه شبیه جن شدم دیگه اون من سابق نمیشممم

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
خودمم همین فکرو میکنم چون واقعا بلد نیستم از رو کلیپ اینم بلد شدم ب زووور کشیدم😂

مهم اینکه اونیکی چشمتم با این ست کنی

من اکثرا وقتی ک مهمونم جایی اگه اونجا ارایش کنم خرابش میکنم و هی پاک میکنم و دوباره میکشم نمیدونم چرا 😃 ولی اخرشم پاک میکنم

توو خونه بهتر میکشم 😄

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
خجالت میکشم اصن‌نکشیدم خودم تاحالا برا همین یهو بیاد ببینه شبیه جن شدم دیگه اون من سابق نمیشممم

قشنگ شدیااا، بذار ببینه شاید خوشش اومددد

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اره دیگه اکثرا گفتن خوبه میزارم همسرمم بیاد نظر بده 😘

خیلیم خوب 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
من توم یاتومنی😅

😂تو۴سال بزرگی فقط

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍