2777
2789

دعامیکنم خدا ظهورمولا را نزدیک و نزدیکتر کنه ⭐

دعامیکنم بحق حضرت زهرا خدای مهربونم امشب یه نگاهی ب حال همه کنه یه نگاهی به مریضهاکنه همه حالشون خوب شه🤲 داداش عباس منم خوب خوب شه ای خدا ..

امشب ازت میخام خدا

میخام که اونایی که مشکل کار زندگی ازدواج بچه .مشکل مالی تحصیلی و ....... دارن . همه مشکلاتشون حل شه 

خدای بزرگ امشب نگاهمون کن ‌‌..

اللهم اشف کل مریض بحق بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 

دعا میکنم برای تو 

برای خودم 

برای همه 

کسی چ میداند شاید خدا دسته جمعی نگاهمان کرد 🌟

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از تاپیک خوبتون:)

بریم تحقیق کنیم ببینیم چیکار میتونیم بکنیم ظهور نزدیک تر شه، وظیفمون چیه الان، اینطوری یه سهمی هم داریم توی همه اتفاقای خوبی ک بعدش میفته:) تو خوشبختیِ همه ادما:)

حاجتای همه براورده ب خیر بشه الهی:)

لطفا برای شادی روح مامان و بابام،خوشبختی و شاغل شدن من و داداشم و سلامتی خانوادم دعا کنید  ان ...

روحشان شاد الهی ..خدارحمتشون کنه 

انشالله خودتو برادرت و خانوادت بهترینها نصیبتون شه

مرسی از تاپیک خوبتون:) بریم تحقیق کنیم ببینیم چیکار میتونیم بکنیم ظهور نزدیک تر شه، وظیفمون چیه الا ...

انشالله برسید ب همه آرزوها تون