6 سالشه پسره بچه من 11 ماهشه میریم خونشون بچمو میزنه دیروز محکم زد از سرش یا با لگد میزنه از دستش از اول هیچی نگفتم مامانشم فقط میگه نزن گناه داره یا میگه خدا برات گناه مینویسه یا میگه بزنی میندازمت تو حموم یه بار نشده درست و حسابی جلوی بچشو بگیره منم خیلی ناراحت شدم از این رفتارش ولی به روی خودم نیاوردم تصمیم گرفتم دیگه نرم خونشون تا بیشتر از این اعصابم خراب نشه به نظرتون حق با منه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
محکم به بچش بگو نزن عزیزم بچست، دردش میاد و ناراحت میشه
بپتو نبرش اونجا یا کم ببر
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
تربیت و فقط تو بردن بچه تو هیئت و حسینیه میدونن فک میکنن دارن بهترین تربیتو به بچه یاد میدن دیگه چیز ...
متاسفم براش واقعا
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
بچه ۶ ساله رو اگه شیطون باشه هرچی هم جلوش رو بگیری کار خودش رو میکنه، نمیشه که بستش که تکون نخوره، منم بچه خواهرم خیلی شیطونه و اذیت میکنه، هیچی هم روش اثر نمیکنه نه دعوا نه تشویق، و چون میزنه بچه من رو من هم کمتر اونجا رفتم
سر بچه خیلی حساسه مخصوصا تا دو سالگی یکی از اشناهای ما خونه مادرش دور هم بودن بچه اینم یه سالش بوده از دست دختر خواهرش که ۷ سالش بوده میافته طفلی بچه نخاعش اسیب دید دچار اسیب مغزی هم شد
الان حدود ۲۰ سالشه هم از لحاظ عقلی مشکل پیدا کرده هم جسمی
کاربر جدید نیستم🌻از سال ۹۰ عضوم🌻این چهارمین کاربریمه🌻
بچه ۶ ساله رو اگه شیطون باشه هرچی هم جلوش رو بگیری کار خودش رو میکنه، نمیشه که بستش که تکون نخوره، م ...
نه خب من میبینم که بخاطر چیزای دیگه حساب میبره از مامانش مامانش هم بخاد درست حسابی جلوشو بگیره میترسه و دیگه بچه منو نمیزنه ولی فقط تو یه حالت تذکر ساده و با لحن مهربان میگه نزن همین