2777
2789

۸ ماه باردارم سرما خورده بودم خوب شدم ولی هنوز ده ۱۵ روزه دماغم کیپ و گرفته. شبا نیخام خفه بشم دهنم خشک میشه. واقعا دارم عذاب میکشم. رفتم دکتر ولی چیزی نداد نه اسپری نه هیچی. کسی می‌دونه چیکار کنم؟ چیز خاصی نیست بخرم استفاده کنم؟ چیکاااار کنم دارم خفه میشم

قطره بینی بخر

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
ویکی بو میکنم فقط در حد ۳۰ ثانیه باز می‌کنه باز همون اش همون کاسه 

ابریزش اینا نداری؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

این اسپری عالیه عزیزم فقط قبلش از داروخانه سوال کن منع بارداری نداشته باشه 

و زدنش هم یکم قلق داره 

دستتو باید یکم رو ب بالای بینی بگیری و بزنی 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
اسمش چیه؟ 

یکیم اینم‌هستش

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
مرسی گلم اینا دیگه مطمئنن ضرری ندارد واسه بارداری؟

فک نکنم ضرری داشته ولی محض احتیاط از دارو خونه بپرس