2777
2789
عنوان

پسرم شبا اصلا راحت نمیخوابه

617 بازدید | 23 پست

شبا مدام بیدار میشه ودنبال شیر پستونکم نمیگیره انگار بدون میک زدن خواب نداره همش وول میخوره دست وپا میزنه ۶ماهشه بچگی کولیک داشت الان خوبه ولی خیلییی بد خوابه ۶ماهه راحت نخوابیدم 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم من قبل خواب به دخترم سوپ میدم با عصاره گوشت حالا هرگوشتی، دخترم ۶ ماهشه و به توصیه ی پزشکش دوهفته به ۵ ماهگی غذاشو شروع کردم. اینجوری فقط یک الی دوبار بیدار میشه یک کوچولو شیر میخوره 

خدا هست.
از پستونک بگیرش بعدا نمیتونی ترکش بدی ها سخت میش

نه عزیزم گفتم که پستونک به هیچ عنوان نمیگیره .ولی دوست دارم بدم بهش اصلا باید میک بزنه تا بخوابه بخدا خیلی‌احساس خستگی میکنم 

اگه مدام دنبال شیر میگرده احتمالا سیر شیر نشد قبل خواب یک شیشه شیر بده و ساعتای ۴-۵ صبح اگه دیدی نق میزنه پوشکشو عوض کن و دوباره یک شیشه دیگه بده 

من با همین روند رفتم دخترم شبا راحت میخوابید فقط یک بار واسه شیر بیدار میشد البته بچه تا سن زیر یک سال شبا زیاد جنب و جوش داره 

عزیزدلم❤غذا خورش کردی؟

نه گلم دکترش میگه زود فعلا مشکل اینجاست که من شیرم عالی اصلا مشکل بچه من شیر نیست چون وزنش عالی الان هشت کیلو دوست داره میک بزنه فقط

نه گلم دکترش میگه زود فعلا مشکل اینجاست که من شیرم عالی اصلا مشکل بچه من شیر نیست چون وزنش عالی الان ...

با دکترش مشورت کردی گلم؟ به وزن خوب نیست. ممکنه دل درد باشه یا رفلاکس  که هردوش تو این ماه یکمی دور از انتظاره .اما گمونم سیر نمیشه. غذاشم شروع کن که به مشکل وابستگی شیر بیشتر برنخوری🌹❤

خدا هست.

دوستای گلم شیرم خوبه چون انقدر میخوره بعد بالا میاره انگار عادت کرده به میک زدن به نظرتون چطور ترکش بدم مثلا وقتی دنبال شیر اگه بهش ندم کامل بیدار میشه و تا صبح نمیخوابه

راستی تا یادم نرفته دخترم رفلاکس شدید بود که غذاخورش کردم و عالی شد🌹 حالا فکر کن از چی باید ش ...

به نطرت پسر منم رفلاکس داره چون میدونم ازوشیرم نیست مدام تو خواب وول میخوره ودست وپا میزنه انگار که اذیت

دوستای گلم شیرم خوبه چون انقدر میخوره بعد بالا میاره انگار عادت کرده به میک زدن به نظرتون چطور ترکش ...

پس حتما از حریره بادوم شروع کن عزیزم که بعدش واویلا داری سر غذا خور کردنش😊🌹 از دکترش مشورت بگیر. برنج نیمه هم بشور و خودت خشک کن و ارد کن. بادام هم حتما از بادام سنگی استفاده کن(خودت بشکن و پوست بگیر)

خدا هست.
به نطرت پسر منم رفلاکس داره چون میدونم ازوشیرم نیست مدام تو خواب وول میخوره ودست وپا میزنه انگار که ...

ممکنه عزیزم .غذاخورشه خیلییییی عالی میشه. دیگه اقایی شده واسه خودش (ماشاءالله) 

خدا هست.

رفلاکس داره مدام مک میزنه و همش گرسنه است اما گرسنه نیست یک جور ولع برای برگردوندن شیری هست که از معده اش میاد بالا😔 چه دکتری که تا حالا نفهمیده !!! اخه میگی بالا میاره. دکترش رو عوض کن و ببر سینه اش رو چک کنن و لازم باشه دارو بگیره 

خدا هست.