رودخانه مدیر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 عنوان فرش ۱۵۰۰شانه کیا دارین چطوره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 17 پست منظورم از لحاظ کیفیتشه خواستم ببینم اونایی دارن و استفاده میکنن راضین آیا؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 1401/10/05 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 خوب من یه قسمتی که بیشتر میشینیم با دراز میکشیم از این کناره ها که جنسشون ابر هست ..پهن میکنم برای ک ... آره منم فقط امشب وقت دارم خیلی دودل شدم واقعا و اینکه مبل و میز میزارین روش پایه هاش به فرش آسیب میزنه؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
اناربانو۶۱ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3053 آره منم فقط امشب وقت دارم خیلی دودل شدم واقعا و اینکه مبل و میز میزارین روش پایه هاش به فرش آسیب میز ... نه چون خیلی فشرده است ..پایه مبل توش نمیره مثل فرشای قدیم
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 10627 آره منم فقط امشب وقت دارم خیلی دودل شدم واقعا و اینکه مبل و میز میزارین روش پایه هاش به فرش آسیب میز ... سلام عزیزم میشه لطفا جواب سوال منو بدین فرش ۱۵۰۰شانه خریدین راضی هستین؟؟؟ زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂