2777
2789
عنوان

کمک دلسوزا بهم مشورت بدن

491 بازدید | 34 پست

بچه‌ها طی یه جریانی ک مفصله با مادر شوهرمحرفم شد اونم بهم گفت ک تو ب دامادم نظر داری درحالی ک من از دامادش متنفرم و بهش گفتم ک دامادت حق نداره خونه من بیاد چون بشدت چشم چرونه و اینو همه میدونن. بخدا اعصابمو بهم ریخته از صبحه هیچی از گلوم پایین نمیره تموم تنم میلرزه میترسم آبرمو ببره. ب شوهرم چیزی نگفتم چون رانندست و شهرغریبه نمیدونم بهش بگم یانه اگه بهش بگم یه شر بزرگ راه میوفته نگم هم این سلیطه آبرمو میبره

خدایا توی این دنیا ب این بزرگی یه خونه سهم من نیست؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو یعنی چی بعدش رفت وامدت وقطع کن من بودم به مامانم میگفتم حسابش‌ وبزاره کف دستش سکوت نکن که خودت ضرر میکنی

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
تصمیم گرفتم زنگ بزنم ب برادر شوهرم بگم فقط نمی ونم کارم درسته یانه؟ 

به پدر مادر خودت بگوووو وشوهرت باز به برادر شوهر یک داستان دیگه درست میشه اشتباه نکن

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

مادر شوهرت چطور به این نتیجه رسید بعدش هم مگه مرد کم بود برا آدمی که دنبال کارای کثیفه که بره دنبال قوم شوهر عجیبه

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
تصمیم گرفتم زنگ بزنم ب برادر شوهرم بگم فقط نمی ونم کارم درسته یانه؟ 

نه به داداشای خودت و خانواده ات بگو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

تو نگی اون زودتر میگه بهش زنگ بزن بگو با مامانت حرفم شده هروقت بیکار شدی زنگ بزن تعریف کنم وسط حرفات حی بگد به خاطر تو کوتاه اومدم بعد اگه شوهرت پشتت باشه اصلا فکرتو درگیر نکن هرچی گفتی خوب گفتی ولی اگه پشتت نباشه😢

عزیز دردانه ی خدا🌹

عزیزم

مریضم سختم تایپ کنم

فقط میتونم بگم

شب شهادت حضرت زهرا هست بهش توسل کن

تسبیحات حضرت زهرا بگو

ان شاءالله که هر کی تهمت میزنه و آبرو میبره به خودش برگرده

برای شفام دعا کنید

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
ب نظرتون بگم یا سکوت کنم دارم دیوونه میشم از عاقبتش میترسم

ما هرچی میگیم شما حرف خودتو میزنی بانو