2777
2789

مثلا بانکی هست اینو بذارم بهم بیست سی تومن وام بده؟یا چی؟این پولو دارم با کنترل کردن خریدام ذخیره میکنم صدسالی هست لباس و کفش نخریدم!

سوال منم هست با بیست میلیون چکار کنیم.. خرید سکه؟  خرید طلا دسته دوم؟؟  چی

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده 

رفتم دوماهه شصت تومن گذاشتم بانک 

باهاشم کار کردم 

امروز به من میگه بیست و پنج تومن دوساله بهت وام میدم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دوستان عزیزم داریم به فنا میریم زیاد خودتونو درگیر یه قرون دوزار نکنید چون سال دیگه در حسرت یه تیکه نون خالی خواهیم بود 

تو رو خدا بس کنید دیگه، آخه خانوم عبی واقعی که الان داره واسه عبی غش و ضعف میکنه، من بیچاره نشستم یجا نارنگی مو میخورم.... 

سلام وقت شما بخیر، بهتر است از این پول برای یادگیری یک مهارت جدید استفاده کنید که بتوانید از آن درآمد داشته باشید. خیلی از این کارها را در خانه نیز می‌توانید انجام دهید.

مثلا کار کردن با فوتوشاپ و طراحی بنر و لوگو، تولید محتوا، آموزش زبان انگلیسی، کارهای فریلنسری (در گوگل راجع بهش سرچ کنید) که پتانسیل خلق بیشتر از این مبلغ را در زمانی کوتاه برای شما دارند.

با این تورم 10 تومن واقعا عددی نیست و حتی اگر روی آن بتونید وام هم بگیرید با پول وام نیز سرمایه گذاری خاصی نمی‌تونید بکنید.

آموزش کارآفرینی در منزل و ویژه بانوان
یعنی خوب نیس؟نذارم بانک باهاش وام بگیرم؟

نخیر

برو طلا بخر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
سلام وقت شما بخیر، بهتر است از این پول برای یادگیری یک مهارت جدید استفاده کنید که بتوانید از آن درآم ...

شما خودت کدوم رو پیشنهاد میدی 

برااساس امضاتون

سلام وقت شما بخیر، بهتر است از این پول برای یادگیری یک مهارت جدید استفاده کنید که بتوانید از آن درآم ...

اینو گل گفتی اول میخواستم برم آشپزی بعد دیدم تهش با آشپزی خوب قرمه سبزیمو خوشمزه تر میکنم پولی درنمیاد ازش واسه کیک فوندانتم فکر کردم ولی فر ندارم،فتوشاپ و طراحی لگو خوبه،

شما خودت کدوم رو پیشنهاد میدی  برااساس امضاتون

امضام مربوط به سال 96 هست. اون موقع دوره کارآفرینی آنلاین برای بانوان در تهران برگزار می‌کردم.

شخصا چون چند ساله که در حوزه آنلاین فعال هستم می‌دونم که کار در این حوزه زیاد هست. مخصوصا اگر یک مهارت را خوب یاد بگیرید. مثلا توانایی نگارش مقاله برای انتشار در سایت (یک تخصص است و نیاز به آموزش دارد)، توانایی طراحی سایت، توانایی طراحی بنر، توانایی مدیریت پیج لینکدین، توانایی بارگذاری محتوا در سایت طبق استانداردهای گوگل و ...

اما مهمترین چیز علاقه شما به کار است که باعث می شود نتیجه کار خوب از آب در بیاید.

آموزش کارآفرینی در منزل و ویژه بانوان