2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی همین کافیه؟!، آخه گرامر و لغتم معمولیه

آیلتس فقط تکنیکه
باید تکنیک های آزمون و یاد بگیری
رو همون نمونه های امتحان کار کنی خوبه
ولی باید بخوابی روش
از سایتی مثل IELTSliz می تونی کمک بگیری

ببینی مثلا آخرین موضوعات اسپیکینگ چی بوده و اینا

نا زبان عمومی ات خوب نباشه برای ایلتس خوندن راه باطل داری میری، اگر زبان عمومیت خوب نیست برو‌کلاس چند ماه نا زبان عمومیت خوب بشه 

اینکه ایلتس فقط تکنیکه اصلا درست نیست . بله تکنیک هست برای کسی که در سطح ۵،۵ باشه 

اگر زبان عمومیت از هر جهت چه لغت چه گرامر چه لیسنگ به حد معمول رسید بیافت دنبال تکنیک ایلتس 

ضمن اینکه ایلتس یک‌امتحان فوق العاده سخته براش باید حسابی زمان بزاری

من نمیدونم هدفت چیه اگر دنبال اپلای کردنی همین اول کار من بودم تافل و انتخاب میکردم

عضو کروه ایلتس افرینش در تلگرام بشو خیلی بدرد میخوره  . 

اگر عمومیت ضعیفه اول قوی کن به حد آیلتس رسیدی کمبریج رو بزن الان تا هفده اومده  اگه برای اسپیک ...

فعلا با دوستم داریم خودمون میخونیم کمبریج ۷ تیم.همون کمبربج کافیه یا کتاب دیگه بگیریم ؟

فعلا با دوستم داریم خودمون میخونیم کمبریج ۷ تیم.همون کمبربج کافیه یا کتاب دیگه بگیریم ؟

ببین جدیدا تست سخت شده سعی کن اکچوال و ترینر و پلاس هم بزنی... کلا متن زیاد بخون، پادکست زیاد گوش بده 

ی گروهی هست تلگرام 

Ielts with doctor خیلی نکات خوبی برای رایتینگ داره 

نا زبان عمومی ات خوب نباشه برای ایلتس خوندن راه باطل داری میری، اگر زبان عمومیت خوب نیست برو‌کلاس چن ...

ممنون از توضیحات کاملت🌹، هدف رفتنه با هرروشی،چرا تافلو انتخاب میکردی؟

ممنون از توضیحات کاملت🌹، هدف رفتنه با هرروشی،چرا تافلو انتخاب میکردی؟

به نظرم خیلی استاندارد تر و البته یکم راحت تر از ایلتسه . ایلتس واقعا امتحان سختیه بازم یک تحقیق بکن قبل از شروع