2777
2789

بچه ها سلام میشه بگید دکترم چ ازمایشی برام نوشته ک نمونه گیریم باید بره اصفهان 

سوال دومم اینکه من جمعه قرصام تموم شده تا شنبه باید پری میشدم 10م باید برمیگشتم پیش دکترم الان جواب ازمایشم دو هفته دیگه حاضر میشه امرو دباره قرص خوردم ممکنه پری بشم چیکار کنم ک نشم لطفا راهنمای کنید🙏🙏

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا دو هفته وقت میخواد تا جوابش بیاد

ن بابا سه روزه جوابشو میدن 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

چند وقته میری پیش دکتر حمدی ؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
یعنی واقعا دو هفته وقت میخواد تا جوابش بیاد

اره 

هر ازمایشگاهی فرق میکنه ، مثلا واسه من ۱۰ روزه بود ،بعضی جاها یه هفته 

فرق میکنه

ولی بگما ، با ازمایشگاه میتونی حرف بزنی که اگه تونستن زودتر جواب رو بگیری

من یه سری ازمایش خون دادم و تیروئید بعد زده بود که جوابش یه هفته دیگه میاد ولی ازمایشگاه بهم گفت که سرمون خلوته و تا اخر ساعت کاریمون جواب ازمایشت میاد

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️