2777
2789
عنوان

زندگی با پدر و مادر

155 بازدید | 4 پست

سلام. من نامزد هستم و تو آستانه عقد. تا بخوایم بریم سر خونه زندگیمون 1 سال دیگه می‌شه حداقل. 

الان 27 سالمه. زندگی با پدر و مادر وقتی سن آدم می‌ره بالا چقدر و چقدر و چقدر رو مخ می‌شه. اخلاقاشون عوض می‌شه... واقعا کنار اومدن سخته. بشدت لج‌باز می‌شن... هرروز یه بحثی داریم... این فقط وضع من و خواهرمه تو خونه؟؟؟ یا بقیه هم تجربه کردن

نه منم مشکل دارم باهاشون ولی خب پیرنیستن ولی خب بازم میانسالن و نسبت به جوونی تغییرکردن منم نمیتونم تحملشون کنم ولی مجبووووورم مجبووور چون من حتی نامزدم ندارم یروزی دلم خوش باشه ک بالاخره میرم واس خودم وتحمل کنم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منم مشکل دارم باهاشون ولی خب پیرنیستن ولی خب بازم میانسالن و نسبت به جوونی تغییرکردن منم نمیتونم ...

می‌فهمم عزیزم... دقیقا برا منم ان چنان پیر نیستن ولی سنشون که میره بالا حساس می‌شن می‌رن رو اعصاب ما...

ما یه روز به سن پدر مادرامون میرسیم و مطمئنا همین میشیم بالاخره سن که میره بالا یه خورده شرایط سخت میشه من خودم تجربه شو دارم سعی میکنم صبور تر باشم و  قلقشون رو پیدا کنم که هم من هم اونا کمتر اذیت بشیم زندگی با  پدر مادری که به هر پا به سن میزارن سخته ولی همه ی سختیها همیشه چیزی که باید به خودمون یادآوری کنیم اینه که بزرگترین ثروت هستن....خدا کمکمون کن طوری بهشون خدمت کنیم که پیش وجدان خودمون و خدای خودمون روسفید باشیم خدای مهربون از سختیهایی که خارج از تحمل منه به تو پناه میارم که تو رحم کننده ترینی